(Kruis)finales met VCC teams of op VCC

Voor de onwetende lezer een overzicht van de finales in de U11, U13, U15 en U17

U11

In de U11 waren er twee weekendpoules en een woensdagpoule. Poule A in het weekeinde werd gewonnen door VRA, poule B door HBS (o.a. ten koste van het weekendteam van VCC) en de woensdagpoule door VCC. Deze drie teams strijden in een drieluik om het kampioenschap van Nederland.

Op zondag 26 augustus werd door VCC de wedstrijd tegen HBS gespeeld, die uitmondde in een klinkende overwinning. Op 5 september om 16.00 uur wordt de thuiswedstrijd tegen VRA gespeeld, bij winst prolongeert de U11 zijn landstitel uit 2017.

U13

De U13 werd eerste in poule B en speelt nu op 2 september om 14.00 uur op VCC tegen de nummer 2 uit poule A, HCC U13. De winnaar speelt op VCC op zondag 9 september in de ochtend tegen de winnaar van Sparta – Kampong.

U15

Het programma van de U15 was voor de vakantie al afgelopen, de U15 behaalde een mooie tweede plaats in de poule achter Sparta. In de play-offs tussen de nummers 1 t/m 4 vervolgens alles gewonnen (ook van Sparta), maar de vier punten achterstand net niet meer in kunnen halen: een mooie over-all tweede plaats dus!

U17

De U17 eindigde eerste in de poule en speelt nu kruisfinales tegen en op Hermes DVS op zondag 2 september. Voor de winnaar volgt op 9 september in de middag op VCC de finale tegen de winnaar van ACC/VRA (een combiteam) – VOC.

U9

Tenslotte, heel belangrijk de U9. Begonnen we dit seizoen nog maar met een handvol U9’s, door flink wat promotie en mond-tot-mond reclame groeide die groep al snel uit tot zo’n 20 enthousiastelingen van 5 tot 9 jaar, die allemaal elke vrijdag onder de bezielende leiding van Marc en Clare probeerden de edele kunst van het cricketspel onder de knie te krijgen. Dat gaat steeds beter, en de wedstrijden leiten zien dat de U9 steeds beter de basisprincipes van het slaan, callen en runnen onder de knie krijgen. Een wintertje Maartenscollege en we zullen volgend seizoen de wereld verbazen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *