Onderhoud Veld 1 en beschikbaarheid Wilhelmusvelden

‘Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil’. Deze oude, Nederlandse, gezegden geven aan dat het weer in het voorjaar grillig is. Koude en veel regen – dit voorjaar extreem – en warmte wisselen elkaar af. Het is de reden dat de gemeente het geplande onderhoud aan het hoofdveld (waarover eerder is bericht in de vorige nieuwsbrief) een week later kan starten dan voorzien.

Dit houdt in dat met inzet van extra personele inzet en materiaal er vanaf maandag 9 april hard wordt gewerkt aan verbetering van het outfield op veld 1. Dit geeft voor VCC ook overlast. Wij verzoeken de leden het hoofdveld de komende tijd zo min mogelijk te betreden in verband met inzaaien van het gras. De trainers zijn op de hoogte welke oefeningen wel of niet op het gras kunnen plaatsvinden. In voorkomende gevallen moet uitgeweken worden.

Zoals eerder al gemeld start het onderhoud aan veld 2 (het grasveld bij Wilhelmus )op 7 mei aanstaande. Dit veld is dan de volgende vier weekenden uit roulatie. Dit veld mag in die periode niet betreden worden.

Deze omstandigheden – en daarnaast ook het zeer laat beschikbaar komen van competitieschema’s en de data waarop (buitenlandse) coaches in Nederland arriveren – maken het ook moeizaam om nu al een volledig trainingsschema te publiceren. Het bestuur vertrouwt op begrip van de leden in dezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *