Veld 1 bijna klaar voor cricketseizoen: kom as zaterdag helpen (vanaf 1 uur) de rest te doen!

Zoals duidelijk te zien op bijgaande foto’s is ons mooie cricketveld bijna klaar voor het cricketseizoen. Vandaag is @Gemeente_LV begonnen met groot onderhoud. Door het matige weer van de laatste weken kon er helaas niet eerder begonnen worden. Vandaag rukte de gemeente echter met groot materieel uit. Het is de eerste keer dat een dergelijke ingrijpende renovatie van het hoofdveld wordt uitgevoerd sinds ingebruikname in 2006. Van het veld is eerst ca. 3 cm afgeschraapt, en vervolgens werd er belucht, gerold, kwam er nieuw zand op, ingezaaid en bemest. Er wordt nu zaad gebruikt dat een grassoort op moet leveren dat heel geschikt is om zeer kort te maaien. Dit gras wordt ook op golfbanen  gebruikt. De verwachting is dat het rollen en het opnieuw inzaaien de kwaliteit van het outfield enorm zal verbeteren. De gemeente heeft ons verzekerd dat het veld bij de Muntaz Cup weer tip-top in orde is.

Heel veld 1? Nee, een klein stukje bleef dapper dapper weerstand bieden tegen de tractor-overheersing, tot opluchting van de groundstaff.

Tegelijkertijd hebben vandaag Floris de Lange, Bas de Leede, Floris van Hoogdalem, Steffen, Ria en Jaap Mulder hebben de garage, container en buitenbar al opgeruimd. Maar er is nog wel wat werk te doen, dus kom as zaterdag allemaal naar de klussendag! Vanaf 13.00 uur gaan we beginnen en ook hier geldt dat ene spreekwoord van die vele handen.

Foto’s Mark Steffelaar

One Comments

  1. Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon every day.
    It will always be helpful to read content from
    other writers and practice something from other websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *