Zondag 10 september Close-of-Play en huldiging (bijna-)kampioenen!

A.S. ZONDAG 10 SEPTEMBER KOM ALLEN NAAR VCC VOOR:

  • Finale U17 (start 11.00 uur);
  • Einde seizoen met huldiging kampioenen en bijna-kampioenen (ergens tussen 15.00-17.00), inclusief een dank-je-wel aan de coaches en ouders/begeleiders;
  • Een gezellig maaltijdbuffet van Lasani (wel even opgeven bij dorith@planet.nl).

De KNCB heeft ermee ingestemd de finale om het kampioenschap U17 op VCC te laten spelen. Dat is goed nieuws voor onze mannen en meiden. Zij spelen thuis tegen HCC. We willen die dag het succesvolle seizoen feestelijk afsluiten en nodigen iedereen uit voor die dag.

Kom allen, moedig onze spelers aan en vier na de wedstrijd mee. Ook de andere teams die kampioen geworden zijn, of eervol tweede en alle andere teams, ouders, begeleiders en supporters zijn van harte welkom en zullen in het zonnetje worden gezet.

De finale om het landskampioenschap U17 begint om 11.00 uur. Bij normaal verloop is het einde dan rond 15.30 uur. Direct daarna is er de prijsuitreiking van deze wedstrijd. En gevolgd door onze eigen vieringen met alle andere teams.

De groundstaff kan nog echt één keer een wicket voor de wedstrijd prepareren. Direct na de wedstrijd start het onderhoud en gaan we zakken vol klei voor de hele strip naar het midden van het veld rijden. De club is hen dankbaar voor nog een keer die extra inzet.

Wie langer wil blijven en lekker wil eten, dat kan ook. Lasani zorgt voor een overheerlijk Indiaas buffet. Kosten EUR 10,00 voor volwassenenportie en EUR 5,00 voor kinderportie. Wel graag even opgeven. Het liefst zo snel mogelijk,maar uiterlijk vrijdagmiddag 8 september bij Dorith (dorith@planet.nl).

This content is also available in: enEnglish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *