Home » Junioren » Als het gras twee kontjes hoog is: VCC U13 – Ajax U13
Nieuws Jeugd U13 Junioren

Als het gras twee kontjes hoog is: VCC U13 – Ajax U13

Op wederom een droge dag mochten we op het echte gras van Wilhelmus aantreden tegen de U13 van Ajax. De gemeente was blijkbaar erg trots op het gras dat er besloten was dit te laten staan zodat iedereen kon zien hoe mooi groen en lang het was. Het vele giechelen tijdens de wedstrijd had niets van meligheid of iets te maken, maar alles met dat het gras onder de oksels van onze spelers kietelde….

Wij mochten eerst batten en dat ging direct goed. Farhaan en Cedric wisten “de strike te roteren” en af en toe een boundary te slaan. Ook tikte de wide teller op volle toeren. Op 83 viel pas het eerste wicket. Farhaan 34 runs. Alejo 15 bouwde de score uit tot dat Cedric met 45 retired moest. Aldino was unlucky en Tom kon uiteindelijk eindigen op 20*. Aadvik 3, Danial 8 en Ahan batten ook even. Zodat we op 202 eindigden van onze 25 overs. Prachtig resultaat.

De eerste bal van de Ajax innings ging spijkerhard voor 4. Dat beloofde wat. Maar daar is het eigenlijk bij gebleven. Tom bowlde de U13 Dutch Lion van Ajax met een mooie “inswinger” en dat betekende eigenlijk dat Ajax het niet meer kon halen. Wij bowlden over het algemeen vrij aardig maar nog wel met te veel (onnodige) wides. Iets beter concentreren en iets minder moeilijke dingen willen helpt enorm. Op een vang van Cedric na ging iedereen bij Ajax bowled. Tom had 4 wickets, Farhaan 2 en Danial en Carlijn 1. Ajax 85 all out.

-TdL

Scorecard

Video: Bowling 1

Video: bowling 2