Home » Bestuurlijk » Bar 2022
Evenementen Bestuurlijk

Bar 2022

Onder impuls en aanvoering van Mark Steffelaar en Karel Philipsen wordt er hard gewerkt om alles op en rond de bar in het nieuwe seizoen opnieuw vorm te geven. 2022 wordt hopelijk een druk jaar met meer wedstrijden en ons 90-jarig jubileum als kers op de crickettaart. Het runnen en organiseren van het clubhuis gaat anders. Allemaal gericht op het creëren van een gezelliger/gezelliger (en netter) clubhuis, met een professionelere crew achter de bar en in de keuken. Een kort overzicht van de plannen die de barcommissie heeft voor het komende seizoen(en):

  • We zoeken een team van zes tot acht jongeren van buiten de club om in de weekenden en voor evenementen de bar te runnen. Hiervoor hebben we contact gezocht met de plaatselijke hockeyclub Cartouche om te kijken of we studenten kunnen vinden die dit als betaalde seizoensbaan willen aannemen. Dit houdt ook in dat we geen teamdiensten meer zullen hebben met uitzondering van vrijdagavonden.
  • Dit kan een impact hebben op de marge op de clubhuisverkoop. De afgelopen jaren hebben echter laten zien dat ploegendiensten steeds meer een probleem vormen. Door de grote toestroom van nieuwe leden vonden mensen het ook een uitdaging om af en toe een shift te draaien met het machinepark in het clubhuis, de routine achter de bar en in de keuken. Er was gewoon geen routine. We hopen dat deze crew deze trucjes snel onder de knie heeft, wat zorgt voor een vlotte doorloop, een betere sfeer en een betere service – en hopelijk compenseert dit ook deels de salariskosten.
  • We willen ook aan de andere kant van de bar wat veranderingen doorvoeren. Het clubhuis moet de look en feel krijgen van een Woonkamer, een Living: een plek waar je je welkom(en) voelt, graag bent, wat langer blijft, en tijdens en na de wedstrijden lekker borrelt en eet.
  • Dit geldt ook voor het terras en voor de Buitenbar. Mark en Walter Grootens hebben bijna een semi-permanente Buitenbar voltooid, over de breedte van de blauwe buitenbar!
  • Last but not least gaat VCC permanent op zoek naar nieuwe schoonmaker(s)

De barcommissie kan wel wat extra handen (4,6) gebruiken daar we weten dat het ondanks alle bovengenoemde maatregelen nog veel werk zal zijn in de maanden voorafgaand aan de eerste wedstrijd en gedurende het seizoen. Dus, als je VCC wilt ondersteunen in welke hoedanigheid dan ook (algemene organisatie, interieurontwerp, coördinatie van barpersoneel, een andere helpende hand), stuur ons dan een mail op barcommittee@voorburgcc.nl.

Tags