Home » Verslagen » Verslagen VCC 4 » Bloemendaal – VCC 4 (25/06/2023): Warm en zonnig!
Verslagen VCC 4 Nieuws

Bloemendaal – VCC 4 (25/06/2023): Warm en zonnig!

In verzengende hitte (temperaturen tot 31 graden) reisden we naar Bloemendaal. Op het eerste veld hadden ze een bezoekend team uit Londen dus werden we gevraagd om op het 2e veld te spelen, wat niet zo slecht was. Na het winnen van de toss besloot Bloemendaal 3 eerst te batten.

VCC begon met aanvoerder Sivaji en Kartik, die allebei goede lijnen bowlden en kansen creëerden. Kartik met zijn vurige tempo voor de eerste doorbraak een LBW! (een zeldzaamheid in deze competitie!). Shivaji bowlde goede en consistente lijnen en nam uiteindelijk 2 wickets voor 22 in zijn 7 overs. De wickets bleven maar komen, met een beetje beter veldspel had dit een nog mindere achtervolging kunnen zijn. Rehan swingde zoals altijd met deze goede lijn en lengte bowling en creëerde veel kansen. Hij eindigde met 4-30 in 7.4 overs.

Wicket per stuk voor Nagendra en Nissar. VCC kreeg een doel van 185 runs. Na een lange wandeling naar hun eerste veld en clubhuis voor de lunch, openden Nissar en Sumit voor VCC, er valt niet veel over te schrijven. Nissar had haast en speelde over het hele veld met zijn 5 grote zessen en 7 vieren. Aan de andere kant nam Sumit ons mee terug in de tijd en speelde Gavaskar-achtige innings (Gavaskar maakte 36* uit 174 ballen in 1975) 40* uit 84 ballen en hield de andere kant veilig. Nissar werd uiteindelijk gevangen op short fine leg voor 66 uit slechts 48 ballen.
Madhu kwam binnen en moest het afmaken, want het was al 19.00 uur! Madhu stelde ons niet teleur en maakte het af met 41* uit slechts 29 ballen met een paar prachtige shots.
VCC joeg op het doel in 27 overs.

Een zeer goede en beheerste overwinning van VCC 4, waarmee een statement wordt gegeven aan de rest van de teams in de competitie wat dit team van plan is. Volgende week gaan we weer met dezelfde energie en inzet.