Home » Algemeen » Bloemendaal – VCC ZAMI 0-2: Gilles de la TourEd
Laatste nieuws

Bloemendaal – VCC ZAMI 0-2: Gilles de la TourEd

 

Verslag Bloemendaal – VCC 0-2
Gilles de la TourEd

De dag die je wist dat zou komen. Onze laatste uitwedstrijd!! tegen het chique Bloemendaal.

IMG_2663

Dinsdagmiddag
De opstelling wordt bekend gemaakt. Wat een hoop talenten weer. Nog een paar mensen tekort. Maar alle vertrouwen in de captain.

Woensdagmiddag
Je zit op je werk je kijkt stiekem op je telefoon en denkt kl@te 60whats app berichten. De spanning neemt toe. Je besluit toch maar te kijken. Het begint serieus en eindigt in het chinees/ arabisch. Waarvoor dank Marcel maar een pilletje op zijn tijd doet wonderen. Conclusie van het verhaal het is tyf#s weer maar wie gaat er woensdagavond trainen? Uiteindelijk besluit je met Mark v O en Gilles de la TourEd te gaan trainen. Tenslotte wordt dan de selectie bepaald voor zaterdag. Je komt aan en het graswicket ligt er dan ook picobello bij voor onze training. Er is waarschijnlijk een of ander belangrijk potje zaterdag. K#t het hek is dicht..het regent en er is niemand… Je overweegt je mogelijkheden, toch maar aanbellen bij Jack of over het hek. Uiteindelijk biedt de molenaar van Sparta uitkomst. Yes, trainen in de regen maar batsman 1,2,en 3 voor zaterdag zijn bepaald.

Zaterdagochtend
Ter#ing 70 whatsapp berichten. Je bent net wakker. Eerst maar even verzamelen dan zien we wel weer verder.

Zaterdagmiddag
Wel gek je moet je laten registreren om even een paar schoenen maat 46 op te halen (bedankt big Noot). Omdat je een grote groene tas bij je hebt krijg je meteen de vraag om even in te vallen want ‘de jongens’ bakken er niet zo veel van. Vier dagen cricketen is ook wel heel lang dus als het in 2 kan snap je dat als zamispeler dan ook wel weer. Je ziet wat bekende gezichten, Michiel P en de familie Mulder langs de lijn, Carola achter de bar, een trotse Willem ja de enige echte zelfs met badge deze keer!. Beetje kort 5 minuten binnen maar ja je moet echt gaan want ja het kampioenschap staat op het spel.

Onderweg
Naar Bloemendaal bij Gilles de la TourEd in auto is een ervaring op zich. Elke Henk of p!k omhoog moet opzij en rijdt f*cking traag. Bejaarden moeten niet fietsen en zeker niet naast elkaar op een unisex fiets. Vloekend en tierend doorrijden maat! je mag toch gvd 130!! in dit land.

De wedstrijd
Het gaat nu echt beginnen Ivo staat in Haarlem vast, op zoek naar een Ikea en is wat later.. as usual. Frits is z’n broek vergeten en heeft wat pc opstart probleempjes. De warming up begint. Er worden meteen prioriteiten gesteld.

“Deze bal laat ik even gaan want ik moet morgen golfen”.

IMG_2666

Marcel mag als toeschouwer invallen bij de tegenstander. Bedankt Marcel het waren een paar mooie beelden en een paar hele mooie viertjes. Uiteindelijk komen we door een 50 van Arnie, de dubbele cijfers van Ed en een goeie score van Daan aka Zuiderwijk op een goeie 183 na 30. Mark voor 0 uit aan het dooie wicket en Mo op z’n eerste bal hadden een lekker dagje. Na perfect bowlen van Shu wereldvangen van Ed, Arn en Daan en wat gevloek (“ik heb niet met je geknikkerd”) zaten de jongens van Bloemendaal voor 103 aan de kant.

Na de wedstrijd onder het genot van een biertje nog even een live update van David over ‘onze jongens’.

41.2 Khan to VJ Kingma 1 run edged again, wide of slip and one more for Kingma

“42.5 “Zadran to VJ Kingma no run. Takes one on the helmet to second slip, looks to be shaking it off.”

Zou die dat bij ons hebben afgekeken?

Toch trots balletje via zn helm, een edgje maar wel 5 not out. Jammer z’n zaiden (maiden met een wide) zit er nog niet helemaal in. Misschien toch nog maar een keertje vragen voor een stage bij Zami uit Zami thuis toernooi?

Eindelijk onderweg, vloekend nog wat sleurhutten en andere trage slakken voorbij, richting huis. Nu bedenken wat gaan we eten? Het wordt toch maar een gezamenlijk hapje in de stad. Net iets te gezellig tram gemist, dan maar met de trein naar huis.
23.30 thuis maar wat een lekkah dagje en bovenaan in het linker rijtje!

Zondagochtend
Effe bijkomen en effe naar de stad ow ja mn fiets staat nog bij Vcc ….

Gvd..k#t..ter#ing..kl@te
YN