Home » Algemeen » Brits profcontract voor Brandon Glover
Laatste nieuws Algemeen

Brits profcontract voor Brandon Glover

Brandon Glover vertrekt naar Engeland. De 22-jarige fastbowler van Topklasser Voorburg CC heeft voor drie jaar een contract getekend bij de Engelse county Northamptonshire.

Glover speelde twee seizoenen bij VCC, waarmee hij in 2018 promoveerde naar de Topklasse. Hij nam in twee jaar 36 wickets voor de Voorburgers en werd in 2019 geselecteerd voor het Nederlands elftal. Daar baarde hij opzien door in het World Cup kwalificatietoernooi als beste te presteren. In de door Nederland gewonnen finale was hij met drie wickets Player of the Match. Glover nam in kalenderjaar 28 wickets, het hoogste aantal wereldwijd in internationaal Twenty20-cricket.

Hij laat weten: “Ik heb een geweldige tijd gehad bij VCC en ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen. Niet alleen om in het eerste team te spelen, maar ook om mijn droom te realiseren om internationaal cricket te spelen met Nederland. Ik ben en blijf lid van de VCC-familie.”

https://www.cricketworldcup.com/video/1479596

Het nieuws werd al snel door de BBC opgepikt:

https://www.bbc.com/sport/cricket/51234385

Wil je Cricket eens proberen?

VCC on Instagram

Ponting Wines Man of the Match and Man of the Weekend with fivers on Saturday and Monday Ryan Klein receives a  bottle of Ponting Wines 
@_RyanKlein @2islandwines
Ponting Wines Man of the Match and Man of the Weekend with fivers on Saturday and Monday Ryan Klein receives a bottle of Ponting Wines @_RyanKlein @2islandwines
22 uur ago
View on Instagram |
1/1