Home » Bestuurlijk » Burgemeester en wethouder Sport bezoeken VCC
Nieuws Bestuurlijk

Burgemeester en wethouder Sport bezoeken VCC

Op maandagavond 15 juni verwelkomde een deel van het VCC bestuur de heer Klaas Tigelaar en mevrouw Nadine Stemerdink, respectievelijk burgemeester en wethouder sport van de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Na de begroeting (zonder handen schudden!) en voorstelronde nam het gezelschap plaats op het terras van het clubhuis. Daar werd uitgebreid bijgepraat, onderwijl kijkend naar de training van de U17 en de judoka’s/ karateka’s die momenteel op maandagavond van het veld gebruik maken.

Natuurlijk was de Corona-crisis onderwerp van gesprek, als ook de mogelijke plannen van de provincie en de gemeente Den Haag voor de Vlietzone. Verder is de wethouder na al die jaren inmiddels wel bekend met cricket (hoewel ze eerlijk bekende de regels nog niet helemaal onder de knie te hebben), deze avond werd ook de burgemeester ingewijd in onze prachtige sport: de spelregels, de techniek en de tactiek, maar ook het familiaire karakter, de daarbij horende waarden en de vele culturen die met veel plezier met elkaar cricketen en de club draaiende houden. Een mooi bezoek en zoals de wethouder na afloop op Twitter terecht opmerkte: #wewinnenveelmetsport.