Home » Algemeen » Chris Schinkel 10 jaar scorer bij VCC 1
Laatste nieuws Algemeen

Chris Schinkel 10 jaar scorer bij VCC 1

Tijdens de T20 Finaledag werd de vaste scorer van VCC 1, Chris Schinkel, door het team in het zonnetje gezet. Chris vierde namelijk dit seizoen dat hij al 10 jaar scoort bij VCC 1. En dat hebben heel wat spelers meegemaakt. Van Wilfred Diepeveen tot Nirav Kulkarni, van Tim tot Stijn en van Bilal Ahmed tot Iftikhar Ahmad van Malcolm Waller tot Matt Smit. Van de spelers die in 2011 voor VCC 1 uitkwamen zijn er nog twee die dat dit jaar ook deden: Viv Kingma en Steffen Mulder. En Harold Vogelaar kwam in 2011 nog voor VCC 1 uit en vertoont inmiddels zijn kunsten in VCC 2.

Wat een mooi stukje geschiedenis en wat een jubileum om trots op te wezen! Chris werd verblijd met een ingelijst shirt waarop alle namen waren geprint van de spelers die in de 10 jaar dat Chris voor VCC heeft gescoord voor het eerste elftal zijn uitgekomen. Chris was overduilijk blij verrast met dit bijzondere aandenken.

Chris, namens de vereniging veel dank voor de vele, vele uren achter de scoringtafel (schatting: 10 jaar x 20 wedstrijden x 7 uur = 1400 uur). We hopen dat je nog heel lang bij de vereniging betrokken blijft!