Home » Cricket juist voor jou!

Cricket juist voor jou!

Cricket is juist voor jou! Cricket is NIET ingewikkeld, NIET duur en NIET elitair. Cricket is wel een technische en strategische sport die je uitstekend naast een andere sport kunt beoefenen. Voor kids vanaf 6 jaar die iets willen doen naast het voetbal, of die iets wilen doen i.p.v. voetbal.

Cricket is geliefd vanwege de uitstekende sfeer binnen en buiten de lijnen. ‘s Winters kun je in gymzalen de fijne kneepjes onder de knie krijgen en ‘s zomers wordt er in allerlei leeftijdsgroepen competitie gespeeld.

Voorburg Cricket Club (VCC) is een van de meest vooraanstaande clubs in de regio. Centraal gelegen (op sportpark Westvliet waar ook o.a. voetbalvereniging Wilhelmus en ateltiekvereniging Sparta zit) in de regio en daardoor ook per fiets prima bereikbaar.

Wil je na de zwemles eens iets anders? Heb je tijd en energie om naast het voetbal of hockey lekker te bewegen. Kom dan bij VCC kennismaken met cricket. Voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar!

Stap nu in bij VCC, leer de fijne kneepjes van topcoaches en wordt onderdeel van de VCC gemeenschap. Als je NU instapt zijn de eerste drie trainingen GRATIS en betaal je voor 2019 de 1e jaars kennismakingscontributie van slechts EUR 85.

MEER INFO? Vul onderstaand formulier in!

    Over VCC: VCC bouwt sinds jaren aan een gedegen jeugdopleiding om zo ook op het hoogste niveau in Nederland weer mee te kunnen draaien. In 2018 heeft VCC een uitzonderlijk goed seizoen achter de rug, met landskampioenschappen voor de U11 (kinderen jonger dan 11), U13, U17 en U19. Bovendien werden zowel ons eerste mannenteam als ons eerste vrouwenteam kampioen. Het zal dan ook geen verbazing wekken dat meer dan 10 kinderen VCC vertegenwoordigen in de nationale selecties en onze eerste teams ook A-internationals bevatten.

    Kampioenen van 2018: vlnr de U11, U13, U17 en de U19