Home » Bestuurlijk » De indoor/outdoor hal is open!
Accomodatie Bestuurlijk

De indoor/outdoor hal is open!

Foto credit: Mark Steffelaar

Het was een long and bumpy road. Van het ontstaan van het oorspronkelijke idee tot aan de eerste ballen die op 11 december werden gebowld, zat toch al snel drie jaar. Maar het was het wachten waard! Vanaf medio september zijn de oude kooien definitief verleden tijd en staat er een prachtige indoor/outdoor constructie met 4 netten. Via sociale media heeft iedereen kunnen zien hoe de oude netten werden afgebroken en hoe er gaande weg deze prachtige tentconstructie werd gebouwd.

We hebben de nieuwe aanwinst bewust nog niet officieel geopend. Enerzijds was er het seizoen niet naar. Te koud. Covid-19 gooide ook weer roet in het eten om met een grote groep mensen feestelijk te vieren dat we nu daadwerkelijk 365 dagen per jaar op Westvliet kunnen cricketen. Maar het is absoluut de bedoeling om er in 2022 aandacht aan te besteden.

Zonder anderen tekort te willen doen, past een woord van dank aan Victor van Koolwijk, Tom de Grooth, Tim de Leede en Dorith van der Laan die de grote kartrekkers en uitzoekers zijn geweest van dit project en daarbij vanuit vele vrijwilligers support hebben gekregen. Daarnaast zijn er natuurlijk de private en corporate sponsoren die financieel hebben bijgedragen om dit mogelijk te maken.

De prachtige foto geeft een beeld hoe gaaf de hal erbij ligt, de onderstaande video geeft je ook al een kans om binnen te kijken. Elk team van VCC krijgt een slot in de week om er te trainen, daarnaast is de hal ook te huren door leden en externen. Het loopt storm, dus als je plannen hebt reageer snel naar indoorcricket@voorburgcc.nl (Dorith van der Laan).