Home » Nieuws » De nieuwe PR, MARKeting and Sponsoring commissie (PRMarkS)
Nieuws

De nieuwe PR, MARKeting and Sponsoring commissie (PRMarkS)

Het nieuwe jaar is goed begonnen met de installatie van de PRMarkS commissie. Deze commissie zal alle taken rondom pers, PR, (jaar-/wedstrijd-) verslagen, promotie voor het cricket, werven van nieuwe leden en sponsoren enz enz voor zijn rekening gaan nemen. Vanuit het bestuur zal vice-voorzitter Richard de Lange het aanspreekpunt zijn, de commissie bestaat uit:

Regine Vrieze-Alewijnse

Regine Vrieze-Alewijnse. Moeder van U17-speler Hidde Vrieze. Speelt geen cricket. Betrouwbare bronnen zeggen dat het beter is om dit zo te houden. Houdt van het spel. Ik heb de afgelopen jaren geprobeerd een goede teammanager te zijn. Graag bijdragen aan het succes van onze prachtige club en de aantrekkingskracht van cricket in deze regio. Professionele carrière in marketing en communicatie.

Laurens Boissevain

Na een geweldige start bij HCC en een paar super leuke tours met de Dutch Lions, nam ik een korte cricketpauze vanwege mijn studie BBA Marketing en Sales in Amsterdam. Na het behalen van mijn bachelordiploma en het bekijken van vele uren cricketwedstrijden, heb ik zelf de cricketbat weer opgepakt. Als openingsbatsman in VCC 2 vind ik het heerlijk om betrokken te zijn bij cricket op (en naast) het veld. Omdat COVID me niet toestaat om te reizen, begon ik te werken bij een heel opwindend bedrijf op weg naar meer vaardigheden, voordat ik aan mijn master ga beginnen.

Eva Lynch

Rechtshandige spinner. Speelde 10+ jaar bij Bath CC, verhuisde naar NL en speelde een seizoen bij VCC met het damesteam en de U18 jongens. Dankzij mijn Nederlandse moeder maakt ik ook deel uit van het Nederlands Elftal. Ik studeer in Rotterdam supply chain management en woon in de Pannenkoekenstraat 😉

Harold Vogelaar

Onorthodoxe linkshandige batsman, geniet van een lekkere half-volley, getalenteerde bankzitter, kan een bal vangen, speelde voor eigenaardige clubs als Vienna CC, DSCC, volwassen geworden bij VCC, speelt nu voor het tweede, speelde ooit voor R&W (24 jaar). Scoorde meer op het veld dan buiten het veld (waarschijnlijk niet). Kent de weg in websites, (e-mail)marketing, promotiemateriaal enzvoorts…