Home » Nieuws » De World cricket league division 1 komt naar Voorburg! Wie helpt mee?
Nieuws

De World cricket league division 1 komt naar Voorburg! Wie helpt mee?

Beste VCC-ers!

Zo'n twee weken geleden hebben we een bericht rondgezonden met de vraag wie als vrijwilliger mee wil draaien tijdens de World cricket league division 1, de eerste internationale wedstrijden die op ons complex worden gespeeld!

Veel mensen hebben zich enthousiast aangemeld, geweldig! Nog steeds melden zich mensen aan en alle aanmeldingen worden dankbaar in ontvangst genomen. Langzamerhand wordt het tijd om te kijken of we alle 'plekken nu gevuld hebben'. Uit bijgaand schema blijkt dat we toch nog heel wat mensen erbij nodig hebben, om alles tijdens dit toernooi goed te kunnen laten draaien.

We doen dus een dringend beroep op jullie om bijgaand schema te bekijken en aan te geven welke 'vacatures' jullie zouden kunnen invullen. Jullie zijn vrij zelf een datum en tijdsperiode te kiezen (09-13 uur; 13-17 uur; 17-21 uur). Ook op de twee voorafgaande dagen (29 en 30 juni) en de dag erna (maandag 12 juli) hebben we nog mensen nodig om alles op te bouwen en af te breken.

Op dinsdagavond 29 juni is er een gezellige clubavond , waarvoor we iedereen willen uitnodigen. Kom allemaal?vanaf 19.30 uur naar het clubhuis om gezamenlijk het clubhuis en de velden gereed te maken.Zo kunnen we met elkaar en met de benodigde koffie en een glaasje van het een of ander, alles klaar te zetten voor deze belangrijke wedstrijddagen. Alle hens aan dek ! Belangrijk voor VCC, gezellig voor jullie!

Vanaf donderdag 1 juli barst het los. Dan worden de wedstrijden gespeeld. We hebben nog mensen nodig achter de bar, voor de hand- en spandiensten rond het veld, voor de beveiliging en voor het in goede banen leiden van parkerende auto’s. Er moet heel veel gebeuren deze dagen, we kunnen echt iedereen gebruiken!

Dus: wie komt ons nog versterken? Wie helpt mee de World cricket league division 1 op VCC tot een daverend succes te maken? Veel gezelligheid en grote waardering zijn je beloning. Natuurlijk krijgen alle vrijwilligers een lunch en drankjes aangeboden. En op een later moment zal het bestuur jullie een BBQ aanbieden als dank voor jullie inzet.

Pak je agenda, zoek een geschikte datum (of data!)?uit en geef je op bij Mark Steffelaar (m.steffelaar@luna.nl). Tip van de week: organiseer iets binnen je eigen team en geef je op als (deel)team! Jullie kunnen dan gezamenlijk worden ingezet, het is gezellig en ook goed voor de teamspirit! Je helpt het internationale cricket in Nederland op de agenda te krijgen, en je helpt zeker VCC goed op de kaart tezetten als lokatie voor internationale wedstrijden!

Voor wie het nog niet weet, het programma ziet er als volgt uit:
Donderdag 1 juli : Ierland – Kenia
Zaterdag 3 juli: Nederland – Kenia
Maandag 5 juli: Ierland – Schotland
Woensdag 7 juli: Nederland – Afghanistan
Vrijdag 9 juli: Canada – Kenia
Zaterdag 10 juli: wedstrijd om 5e en 6e plaats

De wedstrijden beginnen om 11.00 en zullen rond 19.00 – 19.30 afgelopen zijn.

Treuzel niet, en reageer gelijk naar