Home » Nieuws » Doneer uw oude sportspullen: Actie ‘Zuid-Afrika Sport’ bij HCC
Nieuws Junioren

Doneer uw oude sportspullen: Actie ‘Zuid-Afrika Sport’ bij HCC

Actie “Zuid Afrika Sport” Op het terrein terrein van HCC staat sinds vorige week een grote container waar iedereen sportspullen kan afgeven. Of het nou om een tennisshirt, een squashracket, een cricketbat of oude voetbalschoenen gaat: alle donaties - hoe klein dan ook - zijn van harte welkom! Deze inzameling van oude, maar nog steeds bruikbare sportkleding staat in het teken van 'Zuid Afrika Sport', een initiatief van het HCC-jeugelftal dat begin volgend jaar naar Kaapstad om daar onder meer te cricketen.

Afgelopen week, om precies te zijn op dinsdag 14 juni, verrichtten Jeroen Smits en clubgenoot en voetballer Derick Mekking op H.C.C. de opening van de Actie ‘Zuid-Afrika Sport’.

Het doel van deze actie is om zo veel mogelijk sportkleding en –materialen in te zamelen om die in een grote zeecontainer in januari 2012 naar  Zuid-Afrika te sturen. Deze container staat momenteel op het complex ‘de Diepput’ aan de Van Hogenhoucklaan in Den Haag klaar om gevuld te worden.

Een groep jeugdspelers van HCC, die daar twaalf dagen op tour gaat, zal de materialen officieel overhandigen aan diverse Zuid-Afrikaanse sportbonden. Hieronder links naar websites en artikelen over deze actie. De KNCB zal hieraan bijdragen, en roept tevens alle aangesloten verenigingen op dit initiatief van HCC te ondersteunen. Hoe en met wie u contact hierover kunt opnemen, vindt u op de website van HCC.

Tags