Home » Laatste nieuws » Drie landstitels voor cricketjeugd VCC
Laatste nieuws

Drie landstitels voor cricketjeugd VCC

In de afgelopen week zette de VCC-jeugd de kroon op een al fantastisch verlopen seizoen. Na de U15 (zaal), de Dames (T20)  en het eerste herenteam gingen ook de U11, U13 en de U17 er met de landstitels vandoor.

Op woensdag trad de U11 aan tegen VRA. 199-56 was de uitslag en die liet aan duidelijkheid niets te wensen over. Alle spelers droegen bij aan deze ruime overwinning.

Op zondag speelde de U13 de landelijke finale tegen Kampong. Hoewel de Utrechters goed tegenstand boden, bleek ook dit een ongelijke strijd. Een mooie 50 van Cedric de Lange legde de basis voor een prima Voorburgse score die te hoog bleek voor Kampong.

Tot slot speelde VCC U17 een ijzingwekkend spannend duel om het landskampioenschap tegen een combinatie van VRA en ACC. ACC kwam tot 171 runs en VCC leek dit totaal te gaan overtreffen. Het werd echter een zeldzaam gelijkspel, een tie, waarna de teams overeenkwamen een ‘super-over’ te spelen. Hierin trok VCC aan het langste eind. Hiermee won de oudste leeftijdsgroep van VCC de derde landstitel in vier jaar tijd; in 2017 was het team verliezend finalist.

 

Later volgen uitgebreide(re) verslagen van de U13- en U17-finales!