Home » Laatste nieuws » Drie VCC-ers in nationale selectie voor WK T20
Laatste nieuws Senioren Dutch Lions

Drie VCC-ers in nationale selectie voor WK T20

Nadat het Nederlands Elftal vorige week vier dagen een trainingskamp op VCC had gehad, maakte bondscoach Ryan Campbell aan het einde van de vrijdag zijn selectie bekend die mee gaat naar de WK T20 in de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. Voor VCC zijn Logan van Beek, Philippe Boissevain en Bas de Leede (en ex-VCCer Brandon Glover) geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen. Daarmee is VCC samen met het Rotterdamse VOC hofleverancier. De complete selectie staat hier.

Nederland speelt eerst een kwalificatie poule, waarvan alleen de top-2 wordt toegelaten tot het hoofdtoernooi. De kwalificatiewedstrijden worden medio oktober gespeeld:

  • 18 oktober 11:00u Ierland v Nederland
  • 20 oktober 11:00u Namibië v Nederland
  • 22 oktober 15:00u Sri Lanka v Nederland

Daarnaast spelen Viv Kingma en Aryan Dutt in het Nederlands A-team het zogeheten Europees cricket Kampioenschap (T10) van 4-8 oktober in Spanje met als tegenstanders in de groepsfase Roemenie,  Portugal, Oostenrijk en Hongarije.

En tenslotte vertegenwoordigen VCC ers Aryan Dutt en Tobias Nota VCC bij het WK U19 kwalificatietoernooi in Spanje van 19-25 september. Het wedstrijdschema ziet er als volgt uit:

19 Sep Nederland vs Ierland
21 Sep Nederland vs Schotland
24 Sep Jersey vs Nederland
25 Sep Finale (1e plek vs 2e plek)

Genoeg dus voor de liefhebbers om naar uit te kijken, ongetwijfeld zullen de diverse wedstrijden te volgen zijn via een of andere livestream.

We wensen alle mannen veel succes!