Home » Algemeen » Eerste overwinning Voorburg CC U9 is een feit.

Eerste overwinning Voorburg CC U9 is een feit.

De Geweldige Gabbers van Voorburg CC U9 hebben een prachtige wedstrijd gespeeld. Tegen Hermes DVS, uit de Ketel 1 stad Schiedam, wer d op ons schitterende hoofdveld, naast de jongens van de U11, zomaar de eerste zege van het seizoen geboekt.

Thijs Molenbuur won de toss en koos voor eerst batten. Dit feit alleen al leverde een zeer enthousiast gejuich op van de Geweldige Gabbers.

Vervolgens slaagden de Geweldige Gabbers van VCC er in om het totaal te bereiken van 135 runs voor het verlies van 1 wicket.  Liam (14) , Rusha (27), Gero (25), Thijs (14), Stefan (30) en Daan (4) waren de gabbers die hier voor zorgde. Vooral het runnen tussen de wickets was na de training van vrijdag ongelooflijk verbeterd, maar ook het wegslaan van de korte en lange ballen was duidelijk zichtbaar vooruitgegaan.

Bij het fielden was het grondfielden opzienbarend goed verzorgd en iedereen deed zijn uiterste best om kaarsrechte ballen te bowlen. Herremus kwam daardoor maar tot 79 runs voor het verlies van 3 wickets en de schitterende zege een feit was. Wat een feest!

Na afloop was er wederom een heerlijke lunch, dit maal verzorgd door de familie van Stefan en ook dit was meer dan een feestje…

Komende zondag mogen we uit om 09.00 uur aantreden tegen HBS. Ook deze wedstrijd belooft nu al een aaneenschakeling van hoogtepunten te worden. Zorg er dus voor dat je er bij bent.

-MN

Over de schrijver

Richard de Lange