Home » Laatste nieuws » European Cricket Series komt naar Capelle en VCC doet mee!
Laatste nieuws

European Cricket Series komt naar Capelle en VCC doet mee!

Het European Cricket Network zal samen met Sparta Cricket 1888 vanaf aanstaande woensdag 16 september gastheer zal zijn van de European Cricket Series Capelle.

Gastheren Sparta 1888, Excelsior 20, SV Kampong en VCC spelen gedurende drie dagen 14 spannende T10-wedstrijden op het prachtige Sportpark Bermweg in Capelle aan de IJssel. Elke wedstrijd wordt wereldwijd live gestreamd op het European Cricket Network

De meest recente European Cricket Series (in o.a. in Oostenrijk, België, Bulgarije, Cyprus, Estland, Finland, Duitsland, Hongarije, Italië en Zweden) zijn met interesse gevolgd en nu is het de beurt aan Nederland om een ​​aantal van de beste Nederlandse talenten aan een wereldwijd publiek te laten zien. Een mooi toetje van een ingekort seizoen voor spelers en fans. Dit belooft iets te worden waar Nederlandse cricketfans en kijkers wereldwijd erg enthousiast over zullen zijn en we hopen dat menigeen zijn weg nar de Bermweg zal vinden volgende week om VCC aan te moedigen, er zijn mooie prijzen te winnen.

VCC zal meedoen met in elk geval de (jeugd-)internationals Aryan Dutt, Bas de Leede, Tobias Nota en Viv Kingma. Philippe Boissevain is i.v.m. een blessure nog even een vraagteken. Hierbij het programma:

Woensdag 16 september
09.00 uurSpartaVCC
11.00 uurKampongSparta
13.00 uurVCCExcelsior
15.00 uurKampongSparta
17.00 uurVCCExcelsior
Donderdag 17 september
09.00 uurSpartaKampong
11.00 uurKampongVCC
13.00 uurSpartaExcelsior
15.00 uurKampongVCC
17.00 uurExcelsiorKampong
Vrijdag 18 september
09.00 uurSpartaVCC
11.00 uurExcelsiorKampong
13.00 uur3rd plaats4e plaats
15.00 uur1e plaats2e plaats

 

Over de European Cricket Series
De nieuwe European Cricket Series wil in Europa cricket stimuleren aan en belooft 400 wedstrijden uit 100 speeldagen met spannende T10-cricket in heel Europa, waardoor het mogelijk een van de grootste tv-cricketevenementen ter wereld wordt.

Over het European Cricket Network
European Cricket Network (ECN) is de digitale thuisbasis van Europees cricket – het go-to-platform om Europees cricket live te streamen met live scores en statistieken die beschikbaar zijn op internet en mobiele platforms via www.ecn.cricket