Home » Friday Family Cricket

Friday Family Cricket

Wat gaan we doen?

We gaan de vrijdagavond weer ouderwets gezellig maken! Met een onderlinge competitie, frietjes na afloop en een heerlijke start van het weekeinde voor de ouders die genietend van een drankje en een maaltijd de start van het weekeinde kunnen vieren, terwijl de kinderen cricketen en spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Wat is het programma

Het jaar goed beginnen? Tijd om de agenda’s voor dit nieuwe cricketjaar erbij te pakken want voor je het weet begint het buiten-cricketseizoen weer! Vanaf 28 april tot en met 7 juli, de start van de zomervakantie, organiseren we een heuse interne VCC-jeugdcompetitie. In teams met vriendjes en vriendinnetjes, en gecoacht door U13 en U15 spelers.

Na de wedstrijden staat de BBQ aan en kunnen alle kinderen lekker blijven eten (€ 4 per maaltijd), want van een cricketwedstrijd krijg je honger. Ook voor de ouders zal een maaltijd klaarstaan (€ 10,- per maaltijd), zodat de kinderen nog even tijd hebben om verder te oefenen zodra de hamburger op is. (en ouders de tijd hebben om rustig het weekend in te “glijden”)

Voor wie

Alle jeugdleden geboren na 1 september 2011 (die dus dit jaar nog in de U11 mogen spelen).

Als vriendjes of vriendinnetjes zich afvragen waarom jullie de hele dag met dat aanloopje gevaarlijk zwaaiend en maaiend met je armen door de kamer, over het schoolplein, over het hockey/voetbalveld of in de straat lopen en dat zelfs op de fiets niet ophoudt, neem ze mee en laat ze zich inschrijven voor onze FFC; op een leuke en kindvriendelijke manier in 9 weken kennismaken met cricket en heerlijk genieten van een sportieve zomer (voor niet leden geldt een kennismakingslidmaatschap: 11 vrijdagen = € 25)

Wanneer

28-apr Familiedag (cricket voor het hele gezin; kinderen, vaders, moeders, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes)
05-mei Training/warmup en eerste oefenronde in ter plaatse samengestelde teams (U7 tm U11, en de U13/U15 coaches die zich opgeven)
12-mei Start competitieronde 1 in eigen teams
19-mei Ronde 2
26-mei Ronde 3
02-jun Ronde 4
09-jun Cricket behendigheidsdag (strijd om een prachtige Trofee) voor de gehele jeugd en begeleid door de dames/heren selectie
16-jun Ronde 5
23-jun Ronde 6
30-jun Finaleronde met prijsuitreiking
07-jul Ouders tegen kinderen: alle leeftijden welkom. Start zomervakantie

Schrijf je nu in:

This content is also available in: English