Home » Friday Family Cricket

Friday Family Cricket

Wat gaan we doen?

Na het grote succes van de eerste editie, organiseren we ook dit jaar weer Friday Family Cricket! Met een onderlinge competitie, frietjes na afloop en een heerlijke start van het weekeinde voor de ouders die genietend van een drankje en een maaltijd de start van het weekeinde kunnen vieren, terwijl de kinderen cricketen en spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Wat is het programma

Het buiten-cricketseizoen is weer begonnen en dan start natuurlijk ook de FFC; een onderlinge competitie in teams met vriendjes en vriendinnetjes, voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, gecoacht door spelers uit oudere teams (U13, U15 en U17). Vanaf 10 mei tot en met 12 juli, de start van de zomervakantie, zal deze gezellige familie-avond georganiseerd worden.

Na de wedstrijden kunnen alle kinderen lekker blijven eten (€ 4,50 per maaltijd), want van een cricketwedstrijd krijg je honger. Ook voor de ouders zal een maaltijd klaarstaan (€ 10,- per maaltijd), zodat de kinderen nog even tijd hebben om verder te oefenen zodra de frietjes op zijn. (en ouders de tijd hebben om rustig het weekend in te “glijden”). Het clubhuis is open om 17.00 als de kinderen het veld op gaan en de maaltijd zal worden geserveerd aansluitend aan de wedstrijden, om ongeveer 18.30 uur.

Voor wie

Alle jeugdleden geboren na 1 september 2012 (die dus dit jaar nog in de U11 mogen spelen).

Als vriendjes of vriendinnetjes zich afvragen waarom jullie de hele dag met dat aanloopje gevaarlijk zwaaiend en maaiend met je armen door de kamer, over het schoolplein, over het hockey/voetbalveld of in de straat lopen en dat zelfs op de fiets niet ophoudt, neem ze mee en laat ze zich inschrijven voor onze FFC; op een leuke en kindvriendelijke manier in 10 weken kennismaken met cricket en heerlijk genieten van een sportieve zomer (voor niet leden geldt een kennismakingslidmaatschap: 10 vrijdagen = € 50)

Wanneer

10 meiFamiliedag (cricket voor het hele gezin; kinderen, vaders, moeders, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes)
17 meiStart competitie ronde 1 in eigen teams
24 meiRonde 2
31 meiRonde 3
07 junOlympische Spelen
14 junRonde 4
21 junRonde 5
28 junRonde 6
05 julFinaleronde met prijsuitreiking
12 julOuders tegen kinderen: alle leeftijden welkom. Start zomervakantie

Schrijf je nu in: