Home » Senioren » Finale Topklasse wordt groots cricketevenement
Laatste nieuws Clinics Evenementen Senioren Junioren

Finale Topklasse wordt groots cricketevenement

As zaterdag 26 augustus heeft VCC voor de tweede maal in successie het genoegen de landelijke finale van de Topklasse cricket (m) te organiseren. Net als vorig jaar zal ook dit jaar de eindstrijd plaatsvinden tussen VCC en HCC. Maar dat is niet alles. In samenwerking met de KNCB is er een mooi programma omheen gemaakt.

Gelijktijdig met de start van de wedstrijd om 11.00 uur zal er een cricket clinic zijn voor kinderen < 12 jaar. Daarnaast zal er tijdens de wedstrijd ook de gelegenheid zijn om op de foto te gaan met de wereldbeker. De ICC toert namelijk langs alle landen die deelnemen aan het WK in India in oktober/november en as zaterdag is Nederland aan de beurt en staat de wereldbeker dus op VCC!

Om 14.00 uur is er een lunch voor genodigden, waaronder clubbestuurders van Nederlandse cricketverenigingen, ter ere van het 140-jarig bestaan van de KNCB.

In de middag zullen er verschillende eettentjes zijn en wordt de wedstrijd omlijst met muziek gedraaid door DJ Lau. Rond 18.00 uur wordt de prijsuitreiking verwacht.

Een niet te missen evenement voor alle VCC supporters. Kom dus naar VCC om ons eerste team op weg te helpen met jouw support naar de tweede landstitel in ons 91-jarig bestaan!