Home » Algemeen » Flowercorner ’t Loo sponsort VCC
Algemeen

Flowercorner ’t Loo sponsort VCC

Bloemen zijn mooi, leuk en gezellig. Bij verjaardagen, feesten en partijen zijn bloemen onmisbaar. Kleurig en fleurig helpen zij de feestgangers aan een opgeruimd en vrolijk humeur.

Al decennialang is Flowercorner ‘t Loo – gevestigd op de hoek van de Sint Martinuslaan en de Mgr Van Steelaan – een begrip in Leidschendam-Voorburg en omstreken. Eigenaar Robin Boin is enthousiast over de prestaties van cricketclub VCC. “Jullie voorzitter komt hier al zeker dertig jaar, dus al die kampioenschappen in 2018 kwamen mij ook goed uit”, lacht hij. Van het een kwam het ander, en beide partijen vonden elkaar al snel in een sponsoringovereenkomst.

Bij VCC werkt dat als volgt: de ondernemer die de club steunt, krijgt de garantie dat hij ten minste zijn sponsoringbijdrage (en in de praktijk vaak een veelvoud ervan) terugkrijgt in ‘handel’. Alle leden worden opgeroepen hun bloemen voortaan bij Flowercorner ’t Loo te kopen. Hoewel er geen verplichting is, is de gunfactor natuurlijk hoog. Daarnaast hoopt Robin dat VCC ook in 2019 kampioenschappen op zijn naam mag schrijven!

In 2019 zijn er weer vele feestdagen die niet bloemenloos voorbij mogen gaan. Als service voor onze lezers en leden zetten we ze graag op een rij. En ter aanvulling: waarom zou je op 1 mei, de Dag van de Arbeid, niet een vuistvol rozen geven aan een bevriende sociaal-democraat?…

 

Uw bloemenkalender 2019

21/4      Pasen

27/4      Koningsdag

1/5        Dag van de Arbeid

5/5        Bevrijdingsdag

12/5      Moederdag

30/5      Hemelvaartsdag

5/6        Suikerfeest

9/6        Pinksteren

16/6      Vaderdag

 

Flowercorner ’t Loo

Sint Martinuslaan 223a

2273 AV  VOORBURG

070 386 94 12

 

Nationaal kampioen T20 2024