Genomineerden Sportprijs Leidschendam-Voorburg te gast bij Midvliet

As maandag een live uitzending met daarin ook aandacht voor de VCC nominaties bij het Talent van het Jaar (Philippe) en het team van het jaar (VCC 1 Heren en Dames)!

Live uitzending op radio en televisie

De sportredactie van het programma Sporttribune heeft op maandag 4 februari 2019, in het kader van de Sportprijs 2018, de genomineerden te gast. De ontmoeting vindt plaats in de studio, Damlaan 35A te Leidschendam.

Het radio/TV programma dat in samenwerking met Sport & Welzijn wordt georganiseerd, zal worden uitgezonden van 19.00 uur tot 22.00 uur! De avond zal worden ‘geopend’ door sportwethouder Nadine Stemerdinck.

Programma

In het eerste uur (19.00 – 20.00 uur) zal worden gesproken met Sporters met een beperking: Manouk van Willemswaard (zaalvoetbal) Justin van Bemmel (handbike) en het Cartouche LG team (hockey). Ook zullen sporttalenten van het afgelopen jaar aanwezig zijn: Jelsie van Ruijven (Zwemmen) en Ingmar Ankerman (BMX). (Noot VCC: Philippe Boissevain die namens VCC is genomineerd zit momenteel in Zuid-Afrika, dus kan niet aanwezig zijn)
In het tweede uur (20.00 uur – 21.00 uur) worden geïnterviewd ‘Organisatie Sport & Welzijn’, leden van de Jury en vertellen sportvrouwen en – mannen over hun ervaringen: Tineke Bruce (triathlon) Lia Brouwer (roeien) Vivienne Nieuwenhuis-Knegtmans (zaalvoetbal) en Claire de Ridder (Voltige). Ook komt Steven Doorman, genomineerd sportman van het jaar (hockey) aan het woord.
Tenslotte wordt van 21.00 uur tot 22.00 uur gesproken met Sporticonen van het jaar en met Charlton Crestian (voetbal) en Harry van Kuilenburg (badminton) en wordt het avondvullend programma afgesloten met de sportploegen van het jaar: VV Haaglanden dames 1 (Volleybal), VCC Heren 1 en Dames 1 (Cricket), Stompwijk ’92 (voetbal) VEO Heren 1 (Korfbal) en Cartouche heren 1 (hockey).

Een speciale editie van Sporttribune met volle aandacht voor geweldige sporters op maandag 4 februari 2019 van 19.00 uur tot 22.00 uur!

De presentatie van deze radio/TV uitzending is in handen van Arjan Groenewegen, RobHekman en Rene Marquard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *