Home » Bestuurlijk » Gezocht: vrijwilligers die een taak(je) van het bestuur over willen nemen
Laatste nieuws Bestuurlijk

Gezocht: vrijwilligers die een taak(je) van het bestuur over willen nemen

Het nieuwe bestuur heeft zich tot doel gesteld om meer mensen actief te betrekken bij de vereniging. Dat gaat heel nadrukkelijk gelden nu het er op lijkt dat er per 1 juli het clubhuis weer open gaat. Kleinere operationele zaken kunnen prima door commissies worden uitgevoerd en dan blijft het voor iedereen behapbaar:

  • Het bestuur kan besturen en daar de tijd in stoppen. Denk dan aan projecten als een indoorcrickethal, de contacten met gemeente, andere Westvlietclubs, de Vlietzoom alliantie, de financien, het opzetten van senioren- en jeugdtrainingen (technisch plan, velden, trainers), nieuwsbrieven etc, etc.
  • De vrijwilligers die we zoeken kunnen kleinere taken die broodnodig zijn voor het goed functioneren van de vereniging uitvoeren. Dat varieert van het wassen van de handdoeken, het in elkaar zetten van een rooster van bardiensten, het regelen van de schoonmaak, het sleutelbeleid, het uitlezen van de kassa na het weekeinde, de inkoop, het aanvullen van de koelkasten, de catering op vrijdagavonden enz, enz.

Voor de facilitaire en clubhuiscommissie in oprichting zijn we daarom op zoek naar ouders, leden, geinteresseerden die zo’n taakje voor hun rekening willen nemen. Het betekent niet dat je alles zelf doet (de bar draaien is bv. een verantwoordelijkheid van teams, maar die moeten wel ingeroosterd worden), maar wel dat je het voortouw neemt voor iets waar je verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk wordt je geholpen bij de eerste keer.

Laat het ons horen via secretaris@voorburgcc.nl als je mee wilt helpen, we gaan er nog een mooi seizoen van maken!