Home » Sponsoren » Gratis lifstyle-check van onze sponsor Homegym
Sponsoren

Gratis lifstyle-check van onze sponsor Homegym

De Coronatijd heeft een enorme impact op ons dagelijks doen en laten. Niet alleen in je werk en privé, maar ook sportief heb je waarschijnlijk de laatste maanden minder kunnen doen dan je zou willen. En door het noodgedwongen stilzitten, voel je je wellicht minder energiek, zijn er toch wat Coronapondjes bijgekomen, slaap je minder of heb je moeite je te ontspannen.

Daar zijn geen magische formules voor. Maar een enthousiaste lifestyle coach helpt wel. En die heeft VCC in zijn midden in de persoon van Raza Zaidi. Hij is vorig jaar zijn eigen gym begonnen (Homegym, sponsor van VCC en onder andere zichtbaar met een reclamebord onder het scorebord). Niet om alleen maar aan de gewichten te hangen, maar om met een zelf ontwikkelde methode mensen te helpen het heft in eigen handen te nemen. Dat start met en aantal online tests, waarmee je inzicht krijgt in je eigen leefstijl.

Het programma van de leefstijl- coaching bestaat uit 3 onderdelen, als je besluit alle onderdelen te volgen:
1. Online tests
2. Persoonlijke gesprekken
3. Groepsbijeenkomsten

Online tests
Er zijn in totaal 6 tests, waarvan 1 over leefstijl- algemeen en de andere 5 over een specifiek onderwerp van leefstijl. Alle resultaten, krijgen een cijfer tussen de 1 en de 10. Deze zijn direct zichtbaar en een kopie hiervan ontvangt de deelnemer per mail. De lifestyle coach heeft ook toegang tot deze gegevens en waarborgt natuurlijk de privacy.

De algemene leefstijl test geeft inzicht in welk onderwerp(en) jij jezelf kunt verbeteren. Daarna kun je aan de slag met de andere 5 tests, met name met de onderwerpen waar je minder goed op scoort. Toegang tot deze tests gaat via de leefstijl coach. Het doel van de tests is dat je inzicht krijgt in je eigen leefstijl. Voor sommigen is dat inzicht voldoende: zij kunnen hiermee zelf aan de slag. Voor anderen is een coach nodig.

Persoonlijke gesprekken
Na de tests vindt er voor geinteresseerden een persoonlijke- gesprek plaats. Dat duurt 20 tot 30 minuten.
Met een persoonlijk gesprek bespreken we onder andere:

  • hoe de uitslagen van de tests het beste kunnen worden geinterpreteerd
  • waar je precies moet beginnen om de leefstijl te verbeteren / veranderen
  • hoe je een verandering in je eigen leefstijl in stand kunt houden
  • bespreken we of er een ander professional nodig is (arts, fysio, dietist, psycholoog etc)

Groepsbijeenkomsten
Naast een persoonlijke- intake gesprek worden bijeenkomsten (duur 45 – 60 minuten) georganiseerd waarbij dieper wordt ingegaan op de volgende onderwerpen:

  • Leefstijl algemeen
  • Beweging
  • Voeding
  • Ontspanning
  • Slaap
  • Gevoel

Tijdens de bijeenkomsten wordt de wetenschappelijke literatuur erbij gepakt, vertelt de lifestyle-coach meer over het onderwerp en krijgen deelnemers de mogelijkheid eigen ervaringen te delen.
Gesprekken en bijeenkomsten vinden bij voorkeur plaats op VCC of in Homegym. Het kan ook via MS teams. Afhankelijk van de geldende corona- maatregelen.

Dus?

Blijf je schipperen of ga je aan de slag om je betere ik weer te vinden? Hoe zou jij het vinden om weer scherp te zijn, te genieten en ’s avonds lekker ontspannen in slaap te vallen?

Homegym kan je daarbij helpen en heeft er ook nog een leuke link naar cricket bij weten te maken. De lifestyle-coach gaat je uitdagen om jezelf cricketdoelen te stellen voor dit seizoen. Als je succes wilt behalen moet je een helder doel hebben. Zo ook bij cricket. Iedereen kan meedoen en daarom zullen er op korte termijn een aantal intake-dagen worden georganiseerd (bij voldoende interesse) waarbij Raza met jou:
1. Cricket doelen gaat opstellen
2. Doelen gaat vertalen naar trainingen
3. Er samen met jou voor gaat zorgen dat deze doelen worden behaald!

Samen met de cricketcoaches en captains gaan jij en Raza aan de slag ga om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken.

Wil je dit jaar echt 100% voor je doelen gaan, zowel persoonlijk, als in teamverband?
Schrijf je geheel vrijblijvend in via info@home-gym.nl!