Home » Verslagen » Jeugd U15 » Grote revanche voor VCC U15 Red!
Laatste nieuws Jeugd U15

Grote revanche voor VCC U15 Red!

De Toss

Harsh ging tossen in de hoop te winnen en eerst te batten en dat gebeurde ook. De reden dat eerst batten voor ons de betere optie was, is omdat de boundaries klein waren, het gras kort en we met een sterke batting line-up aan de wedstrijd begonnen.

Eerste innings

Harsh en Aarush openden het batten. We ontdekten al snel dat als we hard slaan, er boundaries langs de grond komen, en als we zacht slaan, er snelle singles beschikbaar zijn. Aarush kreeg een losse bal in de 4e over en wachtte niet om hem voor 4 te slaan, maar de volgende bal werd hij gevangen en gebowld. Vervolgens kwam Ruchir, die in de netten had bewezen een waardige slagman te zijn, en hij kwam met vertrouwen. Hij sloeg 3 vieren op rij en vormde een belangrijk partnerschap met Harsh. Helaas speelde hij een slag te veel en kreeg een top edge gevangen door short third man. Goed werk met 36 runs. De volgende was Steve, maar die werd niet veel later uitgeschakeld door een knal. De volgende was Aryan B die een aantal briljante shots maakte. In de 22e over ging Harsh met 61* retired. Tweede 60* voor hem in zijn eerste wedstrijden van een seizoen, geweldig werk van hem. Daarna vielen de wickets en omdat VCC een speler minder had dan HBS, kwam Harsh er weer in. De eerste bal terug sloeg hij een zes over square leg en rende hard. Hij was het hoogtepunt van de eerste innings met een prachtige 70* van 65 ballen. 6 vieren en 1 zes.

Tweede innings

VCC was erg tevreden met het totaal dat we hadden opgebouwd, maar we wisten dat extra’s erg duur zouden zijn. We bowlden erg strak en namen snelle wickets, maar één batsman sloeg extra door, net als vorige week. Sri bowlde een aantal prachtige off spin die uiteindelijk zijn wicket pakte en vanaf dat moment domineerden we. We bleven wickets nemen en de laatste twee waren op de crease. We gingen vol in de aanval, maar zij blokten elke bal. Tweede 60* voor hem in zijn eerste wedstrijden van een seizoen, geweldig werk van hem. Een geweldige beslissing uiteindelijk, want de tweede bal van de over pakte de overwinning.

Captains Report: Harsh Rathore

Ik denk dat dit spel een grote verbetering was. In de batting afdeling slaagden we erin om een groot totaal te scoren dat we tevreden waren met verdedigen. Ik was erg onder de indruk van hoeveel mijn teamgenoten hebben geleerd van de vorige wedstrijd en hoe we dat vandaag hebben geïmplementeerd. In de toekomst denk ik dat het belangrijkste om te oefenen het lopen tussen de wickets is, vooral het roepen en leren de bal te laten vallen en te rennen wanneer dat nodig is. De reden dat we dit moeten oefenen is dat slechts een paar mensen in ons team dit doen en het kan 20+ runs aan ons totaal toevoegen.

Bekijk de statistieken op matchcentre.kncb.nl/match/134453-6588666/scorecard/?period=1808697