Home » Sponsoren » Haghevoorde Particuliere Thuiszorg en VCC ondertekenen sponsorcontract
Sponsoren

Haghevoorde Particuliere Thuiszorg en VCC ondertekenen sponsorcontract

Op vrijdag 15 april 2011 jl. tekenden VCC en Haghevoorde Particuliere Thuiszorg een sponsorcontract. Plaats van handeling was onze prachtige accommodatie.

110415_Contractondertekening_Haghevoorde

Haghevoorde is een particuliere thuiszorgbemiddelingsorganisatie die verpleging en verzorging aan huis professioneel regelt. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van thuiszorg, van drie tot 24 uur per dag. Het kantoor is gevestigd in Voorburg, actief in de regio’s Den Haag, Rotterdam en Leiden en werd in het afgelopen jaar opgericht door Adriënne Steinebach en Marlon Kolff.
 
Thuiszorg op maat
“Er is steeds meer vraag naar particuliere thuiszorg. Iedereen kent in zijn of haar omgeving wel iemand die voor deze dienstverlening in aanmerking komt”, licht Adriënne Steinebach toe.
“Mensen die ouder worden willen graag thuis blijven wonen en tegelijkertijd de zorg krijgen die ze tijdelijk of permanent nodig hebben.”
 
“Zorg heeft vele gezichten”, zegt ook Marlon Kolff. “Het kan complexe zorg  zijn, zoals de begeleiding en verzorging in de laatste levensfase, maar ook minder complexe  verzorging zoals hulp bij wassen en aankleden. Onlangs kregen we bijvoorbeeld een verzoek van een ouder echtpaar, waarvan de vrouw er graag eens op uit wilde, maar haar dementerende man niet alleen thuis kon laten. Ook dan kan men ons bellen, want we hebben ook zorgverleners die ouderen gezelschap houden, een wandelingetje maken, koken of de boodschappen doen. Geweldig toch?”
 
Regie in eigen handen
Adriënne Steinebach licht toe hoe het werkt in de praktijk: “Wij gaan op zoek naar een deskundige zorgverlener op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Haghevoorde werkt met gediplomeerde mensen, die veel ervaring hebben opgedaan in verzorgings- en verpleeghuizen en in de thuiszorg. De zorgverleners komen bij onze cliënten thuis om hen daar optimaal te ondersteunen, te verzorgen en/of te verplegen. Zij doen dit op een integere en respectvolle wijze. Mensen bepalen zelf hoe en wanneer zij zorg willen krijgen. Men houdt dus de regie in eigen handen en wordt niet afhankelijk van een organisatie die zorg levert op het moment dat het hún uitkomt. Zo kan opname in een verpleeghuis zo lang mogelijk worden uitgesteld.”
 
Ambitieus
Marlon Kolff legt uit dat de overeenkomsten tussen Haghevoorde en crickethoofdklasser VCC de basis vormden voor de samenwerking: “Net als Haghevoorde is VCC een ambitieuze club met een sterke regionale binding. Wij zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking vruchten gaat afwerpen. Ook denken we eraan bijvoorbeeld een cricketclinic voor onze relaties te organiseren. VCC biedt daarvoor de mogelijkheden en faciliteiten.” Haghevoorde Particuliere Thuiszorg is te bereiken via 070 301 02 60 of via www.haghevoorde.nl.