Home » Junioren » HBS uit is wel eens lastiger geweest

HBS uit is wel eens lastiger geweest

Op Moederdag speelde onze U9 B op Craeyenhout haar eerste wedstrijd van het seizoen 2019.
Het team bestaande uit de ervaren speler Rushab, Daan, Quinten en Geronimo en de nieuwe jongens Benjamin en Samanth.
Voorburg begon met fielden en dat deden ze bijzonder volwassen. Wickets voor Quinten, Rushab en Ger, die zelfs ook nog een vang en een runt out (direct hit) maakte.  Het grondfielden was top voor de eerste match van het seizoen, maar het wickets dekken kan nog steeds beter, zo ook het teruggooien van de bal naar de wickets.  Maar als we geen verbeterpunten zouden hebben dan zou het wel heel erg saai gaan worden.
Benjamin  en Samanth speelde hun eerste wedstrijd en dat is al een belevenis op zich.
Daan (11) en Ben(1) beten de spits af bij het batten, maar voelde elkaar nog niet helemaal soepel aan bij het runnen tussen de wickets. Dat runnen ging een stuk beter bij Rushab (18) en Samanth (11).
Wat weer niet echt gezegd kan worden van Quinten (35) en Geâhr (14), maar dat kwam vooral omdat beide heren voornamelijk de bal voor 4 het veld uitsloegen.
Alles werd weer top bijgehouden in het VCC logboek door VCC legende en U9 scorer Marek “Arnie” Molenbuur, trotse vader van Daan en natuurlijk ook Thijs uit de U11.
De ouders van HBS waren ook onder de indruk van deze OER VCC cricketer, want zij kregen gratis en voor niets een cursus scoren en cricket te gelijk.
Ik denk overigens dat Arnie zeer geinteresseerd zal zijn in de scoringsapp die de U13 nu gebruikt.
Mocht U zich nu nog afvragen wie Marek is dan hangt er ook een leuke foto van hem in het clubhuis aan de deur van de ballenkast.
Dit alles resulteerde overigens in een bijna klinische overwinnen op de Kraaien van onze geweldige stoere mannen van de U9 B en dat beste kijkbuiskinderen blijft altijd leuk.

Over de schrijver

Richard de Lange