Home » Laatste nieuws » Hermes (nog) maatje te groot voor VCC 2; VCC 3 wint van Concordia 2
Laatste nieuws Verslagen VCC 2 Verslagen

Hermes (nog) maatje te groot voor VCC 2; VCC 3 wint van Concordia 2

VCC2 leverde zondag een knappe prestatie door Hermes 1 all out te gooien. Battend kwamen de Voorburgse reserves echter nog ruim te kort op de sterke Schiedamse aanval: 239 – 95.

In de ochtenduren leek Hermes op een 300+ score af te stevenen met een goede Zuid-Afrikaan (Ostling) en een prima battende Kiwi (Hamilton). VCC bleef echter gefocust en de goede teamspirit leidde tot enkele successen, zeker toen de 15-jarige Tom de Leede als zevende (!) bowler in de aanval werd betrokken.

De jongste De Leede kreeg de Zuid-Afrikaan LBW, ving vervolgens de Kiwi van een skier en sloeg nog twee maal toe, door een speler van Nederland A (Elenbaas) gevangen te krijgen door Alyan Razzaqi op backward point en een oud-international (Statham) te vangen op eigen bowlen. Tom kwam aldus met 4-26 en twee vangen van het veld.

Batten was een ander verhaal. Slechts twee man in de dubbele cijfers (Swaroop Poduval 23 en – jawel – Tom de Leede 16) en als we de wides (19) meetellen drie. 95 in 28.2 overs was ons magere antwoord.

Maar toch – een mooie leerzame wedstrijd tegen de gedoodverfde kampioen.

VCC 3 wint

Dankzij Muntaqeem Ahsen 3-9, Sarath Prabhakaran 2-16 en Ricky Goncalves 2-19, twee prachtige vangen van keeper Babette de Leede en een briljante run out knikkerde VCC 3 Concordia 2 uit voor 77. Jenagan Kanagasarabathy (29*) werd topscorer in de simpele chase.

 

Foto’s: Tom de Leede 4-26 voor VCC 2

Concordia 2-speler Rupert Mello wordt gecleand