Home » Verslagen » Verslagen VCC 1 » Historisch Pinksterweekeinde
Verslagen VCC 1 Verslagen

Historisch Pinksterweekeinde

110108_Adriaan_en_BasVCC heeft de toekomst! Dat moet de conclusie zijn na dit Pinksterweekeinde met een sensationeel debuut van zowel Adriaan Verbeek (14) als Bas de Leede (11)

Het eerste van VCC is al langere tijd gezegend met de 3 broers Kingma (Floris, Philip en Vivian) die steeds vaker en steeds meer hun steentje bijdragen aan de successen van VCC. Dit weekeinde bleek dat er nog meer moois zit aan te komen. De heren die dit jaar de prijzen voor beste cricketer t/m 13 en t/m 18 in 2010 mochten ophalen (de VDR prijs en de Ton Philipsenprijs, zie foto), maakten beiden een meer dan geslaagd debuut voor VCC 1.

Op Pinksterzondag mocht Adriaan Verbeek (14) debuteren en hij besloot meteen maar 38 runs te maken, zodat er verder geen twijfel zou ontstaan over het selectie beleid. Geweldig gedaan.

Bas de Leede debuutOp Pinkstermaandag voor het oog van de camera’s mocht Bas de Leede (11) onverwacht debuteren. Door een blessure van Vivian Kingma kwam VCC 1 opeens een fielder tekort en omdat Bas toch in het blauw-rood rondliep… Enfin, de rest is historie. De camera was erbij, zie de video hieronder (http://www.youtube.com/watch?v=nDdKjzFP4nA)

Overigens won VCC 1 twee keer dit weekeinde en neemt nu de 2e plaats in achter Sparta.

 

 

{youtube}nDdKjzFP4nA{/youtube}