Home » Laatste nieuws » Inspreken VCC leidt tot verzoek CDA om dossier te agenderen
Laatste nieuws

Inspreken VCC leidt tot verzoek CDA om dossier te agenderen

2016-09-29_tdlDonderdagavond 29 september hebben voorzitter Richard de Lange en bestuurslid Guus Kors stichting Tim de Leede ingesproken bij de commissie Maatschappelijke Activiteiten. Richard legde de nadruk op de ondeugdelijkheid van het rapport waarop de beslissing dreigde te worden genomen (onvolledig, onjuist in proces en onjuist in inhoud) omdat het alleen maar kijkt naar de impact op het outfield, terwijl er ook fundamentele infrastructurele en speelschema problemen zijn die de financiële bodem onder VCC dreigen weg te halen. Tim benadrukte de investering in geld en tijd die donateurs en vrijwilligers hebben gedaan, om de accommodatie op het huidige peil te krijgen. Een peil dat ons internationale status heeft gegeven en ons in staat stelt interlands als Nederland-Afghanistan te organiseren.

Een en ander leidde in elk geval tot een verzoek van het CDA om het dossier voor een volgende vergadering te agenderen, zodat de diverse fracties er over zullen gaan spreken.

De speeches zijn terug te zien via https://leidschendam-voorburg.raadsinformatie.nl/vergadering/246523/%2029-09-2016 (vanaf 12:40 min).

Hierbij ook de tekst:

De toespraak van Richard

De toespraak van Tim

En hier hoe de pers het oppakt:

Vlietnieuws