Home » Laatste nieuws » Internationaal topcricket op VCC!
Laatste nieuws Nieuws

Internationaal topcricket op VCC!

1101 foto int cricketVan dinsdag 8 tot en met vrijdag 11 september speelt het Nederlands cricketelftal een vierdaagse wedstrijd tegen Schotland op VCC.
Deze test-wedstrijd wordt gespeeld in het kader van de Intercontinental Cup, die wordt betwist tussen Ierland, Afghanistan, Schotland, de Verenigde Arabische Emiraten, Hong Kong, Papoea Nieuw Guinea, Namibië en Nederland. Tot dusver heeft Nederland één wedstrijd gespeeld in deze competitie: medio juni verloor Nederland in Amstelveen van Papoea Nieuw Guinea.
De selectie van Nederland bestaat onder anderen uit VCC-er Viv Kingma, de fastbowler die dit jaar speelde voor landskampioen Quick. Uit de Haagse regio zijn verder Thijs van Schelven en Wesley Barresi van Quick geselecteerd. De Schotten brengen een team op de been dat eerder tegen Afghanistan tot een draw (onbeslist) kwam in een wedstrijd die door regen werd geteisterd. Aan Schotse zijde is Preston Mommsen één van de blikvangers. Deze 27-jarige cricketer werd geboren in Zuid-Afrika, maar komt al geruime tijd uit voor Schotland.
Een garantie voor vier dagen topcricket dus op onze prachtige accommodatie. Toegang is alle dagen gratis. Start van de wedstrijden is elke dag 11.00 uur.
Mocht je graag een handje willen helpen bij dit topevenement, meld je dan bij onze secretaris! We kunnen o.a. nog goed wat krachten gebruiken bij het bemensen van de bar en de coverploeg.