Home » Jubileumprogramma VCC 85 jaar

Jubileumprogramma VCC 85 jaar

Voorburg Cricket Club viert dit jaar het 85-jarig bestaan. Natuurlijk gaan we dit zeventiende lustrum vieren. Graag nodigen wij u uit om op zaterdag 17 juni aanstaande aanwezig te zijn op de speciale jubileumdag. Vooral de T20 tussen VCC  1 en HBS 1 (aanvang  15.00 uur) belooft een waar spektakel te worden.

De hele dag staat bol van cricket! Vanaf 09.00 uur zijn er veel jeugdwedstrijden, in de middag speelt VCC  1 en ook de Zami’s hebben een thuiswedstrijd. Na afloop van al die leuke, ongetwijfeld spannende en spectaculaire wedstrijden sluiten we de dag af met een gezellig samenzijn in ons clubhuis. Waarbij de inwendige mens natuurlijk niet wordt vergeten! Het samenzijn wordt op een bijzondere manier muzikaal opgevrolijkt.

We zijn nog bezig met de organisatie van de dag. We verzorgen sowieso een avondmaaltijd voor een schappelijke prijs. U kunt bij uw aanmelding aangeven of u hiervan gebruik wilt maken (kosten circa  € 10,- p.p., kinderen jonger dan 12 jaar circa € 5,- per kind) en met hoeveel personen u blijft eten.

VCC ontvangt u als (oud)VCC-(st)er, vriend of vriendin van VCC graag op de jubileumdag. Om naar cricket te kijken of herinneringen op te halen. Om mensen te spreken die u lang niet hebt gezien. Het ‘reüniegedeelte’ start om 17.00 uur, maar eerder komen voor die T20 is wel zo gezellig.

Komt u ook? Laat het VCC even weten!

U kunt zich hier aanmelden