Home » Latest news » Kom naar VCC deze zaterdag!
Latest news

Kom naar VCC deze zaterdag!

Zaterdag wordt een spannende dag voor VCC, een dag die je niet wilt missen! VCC speelt in de halve finale om het Nederlands Kampioenschap tegen HCC. Daarnaast gaan we er een fatsoenlijk feest van maken. Voor meer info en inschrijven:

Meld je aan voor 3 September »

Alle VCC-leden en supporters zullen het inmiddels wel weten: aanstaande zaterdag nemen we het in de halve finale op tegen HCC en dat belooft een heuse thriller te worden. Uiteraard een hele goede reden om naar Westvliet te komen en onze eerste XI te steunen! Er is nog een tweede reden om de dag door te brengen met onze VCC-familie. De club organiseert een reünie/feest voor haar voormalige en huidige leden. Er hebben zich al bijna 100 mensen aangemeld en er is nog ruimte voor meer. Tussen de innings en na de wedstrijd zullen we fijne livemuziek hebben met The Tickets. Snacks worden geserveerd tijdens de tweede en derde inning. Om logistieke redenen stellen de organisatoren inschrijving via dit formulier op prijs.

Dus alle leden… van de jongste junioren tot de doorgewinterde stock bowler in VCC 3 en de senior experts langs de touwen… we hopen dat jullie massaal komen!

Wil je Cricket eens proberen?

Grand Final: VCC 1-HCC 1
(10 september)