Kwartfinale T20 as vrijdag 18.00 uur op en tegen ACC

As vrijdag speelt VCC 1 de kwartfinale van de T20 competitie op het Loopveld (navigatie: parkeren einde Saskia van Uijlenburgweg) tegen ACC. De winnaar gaat door naar de finaledag op 24 augustus die op VCC zal worden gespeeld (onbekend is nog hoe de halve finales eruit zien en welke winnaars op welke tijden zullen spelen).

VCC heeft -sportief gezien- gemengde ervaringen met ACC in de 50 over competitie. In de uitwedstrijd op 18 mei stond VCC voor heel weinig aan de kant (84 a.o.) en hoewel er daarna nog 6 wickets werden genomen, passeerde ACC dat totaal in de 25e over.

Thuis leek een zelfde scenario zich te voltrekken. Wederom werden wij na een verloren toss gedwongen als eerste te batten en wederom konden we geen hoog totaal neer zetten (122 a.o.). ACC ging voortvarend van start, maar duikelde van 4 voor 62 naar 75 all out. Het begin van het einde van de kampioensapiraties van ACC.

Vreemde uitslagen dus en beide teams zijn niet echt in vorm, beide wonnen slechts één wedstrijd van de laatste vijf. Maar dit is T20 en dat is toch ook weer anders. ACC is Marais kwijt, VCC zal het zonder Matt Smit moeten doen. Hopelijk zullen er vele VCC volgers naar Amsterdam trekken om de mannen naar de overwinning te supporten!

Foto: LBW-appeal tijdens de thuiswedstrijd tegen ACC dat zal worden gehonoreerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *