Home » Damescricket » Leeuwinnen in Oranje
Damescricket Junioren Dutch Lions

Leeuwinnen in Oranje

110210_JEB

Opnieuw is een tweetal jeugdleden geselecteerd geworden voor de Dutch Lions. Nadat vorig jaar Babette al was geselecteerd, zijn nu ook Julia en Esther voor het keurkorps van de KNCB uitverkoren.

Maar liefst drie meisjes van VCC zijn nu dus geselecteerd voor de Nederlandse cricketjeugd tot en met 13 jaar. Esther, Julia en Babette speelden in het afgelopen seizoen in het U10-team dat kampioen van Nederland werd in de (jongens)competitie. Dat bleef niet onopgemerkt bij de Koninklijke Nederlandse Cricketbond, want prompt viel er een uitnodiging bij de drie dames op de deurmat voor een landelijke selectietraining.
Damesinternationals Helmien Rambaldo en Annemarie Tanke hadden niet veel tijd nodig om het talent van de VCC-meiden op waarde te schatten. Want twee dagen na de training kwam er al een e-mail: jullie zijn geselecteerd!
De VCC-meisjes gaan nu komende zomer op tour naar Engeland.

 

Wil je Cricket eens proberen?

VCC on Instagram

Ponting Wines Man of the Match and Man of the Weekend with fivers on Saturday and Monday Ryan Klein receives a  bottle of Ponting Wines 
@_RyanKlein @2islandwines
Ponting Wines Man of the Match and Man of the Weekend with fivers on Saturday and Monday Ryan Klein receives a bottle of Ponting Wines @_RyanKlein @2islandwines
3 dagen ago
View on Instagram |
1/1