Home » Lidmaatschap

Lidmaatschap

Als je lid wilt worden van VCC, kun je een email sturen naar de wedstrijdsecretaris met daarin je naam, leeftijd en cricketervaring. Hij zal contact met je opnemen en een link sturen naar een inschrijfformulier. Pas na het volledig invullen van dat formulier ben je lid en verplicht de jaarlijkse contributie te betalen die februari/maart automatisch van je rekening wordt afgeschreven. De contributie voor VCC in 2024 bedraagt (winter- en zomercontributie):

Categorie All-in
Senioren (m) € 325
Jonge senioren (m) < 23 * € 250
Trainingslid (senior) € 250
Dames € 200
Junioren < 19 * € 200
Junioren, niet competitie spelend (U7) € 50
Niet spelend € 135
Donateur > € 50
A-internationals ᵒ vrijgesteld

* Steeds geldt dat je per 31-8 van een kalenderjaar jonger moet zijn dan de aangegeven leeftijd, voorbeelden:
Als je op 31 aug 2024 23 wordt, hoor je bij de senioren in 2024 (en ben je geen “jonge senior” meer)
Als je op 1 sep 2024 19 wordt, hoor je bij de junioren in 2024 (en ben je nog geen “jonge senior”)
ᵒ Zulks ter beoordeling van het bestuur

 

Ooievaarspas

De Ooievaarspas biedt korting op allerlei activiteiten op het gebied van sport, cultuur, contributie, lidmaatschap en entree. De Ooievaarspas is voor inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk met een laag inkomen. Meer informatie over de Ooievaarspas kunt u hier onderstaand vinden.
VCC accepteert de Ooievaarspas.

Rekeningnummer

(IBAN): NL41 RABO 011 709 5001
t.n.v. Voorburg Cricket Club

Lidmaatschap opzeggen

Het lidmaatschap van VCC loopt tot en met 31 december, mocht je op willen zeggen doe dit dan voor 15 februari van het volgende kalenderjaar, anders ben je over het nieuwe jaar ook contributie verschuldigd. Dit geldt ook voor mensen die overschrijving naar een andere club wensen aan te vragen. Download het opzegformulier dat je in moet vullen als je je lidmaatschap echt wilt beëindigen.

Overschrijven van een andere club

Als je komend jaar voor VCC wilt komen spelen en je hebt afgelopen seizoenen bij een andere vereniging gespeeld dan moet je overschrijving aanvragen. Deze overschrijving is door de KNCB in het leven geroepen om te zorgen dat competities eerlijk verlopen. Een belangrijke voorwaarde die door clubs wordt gesteld voordat men akkoord kan gaan met een overschrijving is het feit dat de betreffende speler netjes aan al zijn financiële verplichtingen heeft voldaan. Als vertrekkende speler bij een andere club betekent dat o.a. dat je al je contributie moet hebben betaald.

Het overschrijvingsformulier van de KNCB moet eerst door de speler zelf worden ingevuld en kan daarna door een bestuurslid van de vereniging die je verlaat worden ondertekend (wel even opletten dat die persoon tekengemachtigd is). Daarna kan het vertrekkende lid ermee naar VCC komen en dan regelt VCC de rest met de KNCB.