Home » Algemeen » Loek Wolfs-Kuling overleden
Nieuws Algemeen

Loek Wolfs-Kuling overleden

Het bestuur van VCC geeft met leedwezen kennis van het overlijden van mevrouw Loek Wolfs-Kuling (13 januari 1929 – 26 juli 2018).

Veel oudere VCC-ers zullen haar herinneren als de echtgenote van Piet Wolfs. Maar ook als de moeder van Luus, Ed en Mariétte en oma van onder meer Yannick, die evenals Piet allen voor VCC zijn uitgekomen. Dit geldt overigens ook voor de broer van Piet: Ed (‘Watty’) en diens zoon Harry. Loek Wolfs was een hartelijke en warme vrouw. Persoonlijk herinner ik mij nog goed hoe ze ons als jeugdleden bij wedstrijden aanmoedigde. Zoon Ed, Ton Philipsen jr., Pim Tonino en ik woonden vlak bij elkaar. Wij verzamelden voor wedstrijden vaak in de tuin van of de familie Wolfs of de familie Philipsen, want Ed en Ton waren buurjongens. Vaak reed de familie Wolfs ons naar de wedstrijd. Loek Wolfs zorgde er altijd voor dat er iets lekkers voor de jongens was bij de ‘thee’ (die toen nog uit een bekertje ranja bestond, want een boterham nam je zelf mee).

Zij was ook een trouw supporter van VCC 1 en sloeg zelden een wedstrijd over. Ook toen haar hoger wordende leeftijd het voor haar moeilijk maakte om nog wedstrijden te bezoeken, bleef zij VCC volgen en als donateur ondersteunen.

VCC verliest in Loek Wolfs een markante persoonlijkheid. Onze gedachten gaan uit naar Luus, Ed en Mariëtte, hun partners en kinderen en overige familieleden. Wij wensen hen veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Jos Jochemsen
voorzitter VCC