Home » Laatste nieuws » Logan van Beek kijkt uit naar cricketseizoen in Nederland
Laatste nieuws Algemeen

Logan van Beek kijkt uit naar cricketseizoen in Nederland

Logan van Beek is veilig en wel geland in Nederland. Zelfs na een heel lange reis vanuit Wellington oogde de 30-jarige professional redelijk fit. VCC-voorzitter Kobus Nel heette Logan welkom op Schiphol.

Logan, die eerder bij HCC speelde, heeft zin in het Nederlandse cricketseizoen. “Ik wil me graag in de kijker spelen bij het Nederlands team. Er komen belangrijke internationale toernooien aan, zoals de uitgestelde ICC World T20 in oktober en november 2021 en de ICC Cricket World Cup in februari en maart 2023.”

“Ik ben hier een aantal jaren geleden al eens geweest en speelde toen voor HCC. Ook heb ik rond 2014-2016 een aantal keer met het Nederlands team meegedaan. In Nieuw-Zeeland is het cricketseizoen net afgelopen. Kort na het begin van de competitie had ik een blessure, maar daarna kwam ik goed terug. We waren vooral heel succesvol in de Super Smash.”

In die Nieuw-Zeelandse T20-competitie was Logan de op twee na succesvolste bowler met dertien wickets. zijn BB bewaarde hij voor de (door zijn team gewonnen) finale, 3-28 tegen de Canterbury Kings. Hij bat op 8 met een gemiddelde van… 61! De kans is dus vrij groot dat hij bij VCC iets zal stijgen in de batting line-up.

Tot slot geniet Logan wereldfaam door dit vrij aardige vangetje tegen Northern Knights dat viral ging 🙂

https://www.tvnz.co.nz/one-news/sport/cricket/wellingtons-logan-van-beek-recounts-unbelievable-super-smash-catch-dive-and-hope