Home » Algemeen » Machtig mooie Muco match
Algemeen Clinics Sponsoren

Machtig mooie Muco match

Afgelopen vrijdag 7 juni waren de jongens van HDM D2 te gast. Directe aanleiding was een openhartig interview met één van de jongens, Noah Gruithuijzen op de HDM website waarin hij vertelt over zijn leven (als hockeyer) met taaislijmziekte. Dit leek ons een mooie aanleiding Noah en zijn teamgenoten uit te nodigen voor een clinic en een kennismaking met Muco & Friends.

Onder leiding van Stef werden de heren de fijne kneepjes van het cricket bijgebracht. Een bal slaan kunnen ze wel maar een bat is toch wat anders dan een stick. Het plezier was er niet minder om, zelfs de gestaag vallende regen kon hier geen verandering in brengen. De clinic werd afgesloten met partijtjes tegen twee samengestelde U11/U13 teams.
Intussen waren er ook de nodige ouders gearriveerd en die waren mooi op tijd om de VCC vrijdagavond te ervaren. Heerlijke broodjes pulled pork van Maarten vonden gretig aftrek terwijl op het terras het weekend werd ingeluid met een drankje. Dat was een mooie gelegenheid om ook Muco & Friends bij eenieder nader te introduceren. Namens het team bood Ana een super Muco aan Noah aan. Zijn teamgenoten konden enige jaloezie niet onderdrukken zodat aan het eind vrijwel iedereen met zijn eigen Muco tevreden naar huis ging.
Al met al een zeer geslaagde dag waarbij eens te meer bleek hoe leuk het is om kinderen met onbekende sporten in aanraking te laten komen.