Home » Laatste nieuws » Michael Levitt versterkt VCC selectie als batsman-allrounder in 2023
Laatste nieuws

Michael Levitt versterkt VCC selectie als batsman-allrounder in 2023

VCC is verheugd met het feit dat Michael Levitt dit seizoen bij VCC zal komen cricketen om een sleutelrol te spelen in VCC’s ambities om voor de nationale titel te spelen. Michael is een hard-hitting rechtshandige batsman die ook bowlt (medium fast).

Michael is 19 jaar oud en heeft cricket gespeeld voor en was captain van zijn schoolteam (South African College School) en zijn provinciale ploeg (Western Province U13, U15, U17 & U19). Naast zijn Zuid-Afrikaanse paspoort heeft Michael ook een Brits en Nederlands paspoort en heeft hij de ambitie om mee te gaan draaien in de Nederlandse set-up. Voor zijn leeftijd is hij al behoorlijk ervaren met periodes in de UK in pre- en post- Covid jaren (o.a. spelend voor Stanmore CC in de Middlesex Premiere League).

Via zijn Zuid-Afrikaanse contacten heeft hij kennis opgedaan over VCC en hij staat te popelen om zijn rol in het eerste team te spelen en de club te helpen bij de ontwikkeling van jonge talenten. Hij wil een studie in Nederland oppakken als het nieuwe schooljaar begint.

Gevraagd naar zijn verwachtingen en kennis over het Nederlandse cricket en het seizoen 2023 zegt Michael: “Het is al sinds ik me kan herinneren een doel van me om professioneel cricket te spelen. Door bij VCC te gaan spelen en meer ervaring en kennis op te doen hoop ik een stapje dichter bij mijn doel te komen, en onderweg nieuwe vriendschappen te sluiten. Mijn grote ambitie in het seizoen 2023 en daarna is om mezelf te verbeteren als persoon en speler in de hoop Nederland, VCC en mijn vrienden en familie zo goed mogelijk te vertegenwoordigen.”