Home » Verslagen » Verslagen VCC 1 » Michael Peacock vervangt VCC’s speler-coach Malcolm Waller
Verslagen VCC 1 Verslagen

Michael Peacock vervangt VCC’s speler-coach Malcolm Waller

Success leidt tot verhoogde aandacht. Zo zullen zowel Malcolm Waller als John Cheadle dit weekeinde niet spelen omdat ze door respectievelijk Zimbabwe en de KNCB zijn gevraagd hun spelers- dan wel coachingsdiensten te verlenen.

Michael_Peacock

De KNCB had in een eerder stadium de geweldige coachingskwaliteiten van John Cheadle al herkend en hem gevraagd dit weekeinde de Dutch Lions U15 te begeleiden op een oefentrip naar Denemarken (in augustus zal John ze ook begeleiden op de EK in Schotland).

Vorige week kreeg Malcolm Waller te horen dat hij geselecteerd was om voor Zimbabwe te spelen in de tri-series tegen Zuid-Afrika A en Australie A.

Voor zowel Malcolm als John een geweldige kans om hun kwaliteiten te kunnen laten zien, ongelukkigerwijze viel dit wel net samen in dit weekeinde, waardoor VCC 1 toch wat verzwakt zou raken.

We zijn dan ook heel blij dat we in de persoon van Michael Peacock een vervanger voor Malcolm hebben kunnen vinden. VCC lid Tony Krijger kent Michael al langere tijd en heeft het met zijn bedrijf Tradewinds mogelijk gemaakt dat hij voor VCC uit kan komen. Het bestuur van VCC is Tony daar zeer erkentelijk voor!

Michael’s bio:

age: 24 years 333 days

batting style: LH Middle order

bowling style: Left Arm orthodox

clubs: East Christchurch Shirley C.C (NZ) 2004-2010
Riccarton C.C (NZ) 2010-current
Syston Town C.C (Leicestershire, UK) 2010
Buckhurst Hill C.C (Essex, UK) 2011

Major Teams: Canterbury A