Home » Algemeen » Muco & Friends en de gedachte daarachter
Nieuws Algemeen

Muco & Friends en de gedachte daarachter

De Muntaz Cup verregende, helaas. We zagen het wel zitten, om dat totaal van 138 runs tegen Quick te verdedigen. Op veld 2 kwamen er 175 HCC-runs in de boeken, en met Tobias Visée in topvorm leek dat voor HBS een haalbaar target.  Bestuurders van de KNCB kwamen helaas ook onverrichter zake naar Voorburg, die ene wolk in de regio Haaglanden wilde maar niet wijken. Maar genoeg getreurd dus.

Want in het clubhuis liep het op rolletjes door knap drukke bardiensten voor onze ZoMi’s en was er de zeer gewaardeerde traditionele Hindoestaanse nasi van de familie Mohamed voor de 80 spelers en gasten in de kantine van Sparta.

Hoogtepunt was de lancering van de nieuwe naam op de VCC shirts. Want op die nieuwe shirts pronkt vanaf nu het aapje als symbool van MUCO & Friends – bedoeld om middelen te genereren voor de strijd tegen taaislijmziekte bij kinderen. Initiatiefnemer Richard de Lange, Dennis Zuiderwijk namens de Stichting MUCO and Friends en Jos Jochemsen zorgden voor de juiste woorden en daden. Een aantal personen en bedrijven hebben dit mogelijk gemaakt en VCC staat 10% van het opgehaalde sponsorbedrag rechtsreeks af aan de MUCO & Friends. We gaan kijken hoe we MUCO & Friends verder kunnen ondersteunen met verkoop van die aapjes en andere initiatieven. Volg het nieuws in Nieuwsbrieven en op onze website.

Het eerste team ging bij de lancering op de foto met de aapjes, waarna ca. 30 aapjes al hun weg vonden naar vaak jonge nieuwe baasjes. Eerste poging om geld te genereren geslaagd!