Nederland – Zimbabwe

Op de site van de KNCB is daar al over bericht. Een sterke selectie met veel spelers uit de Engelse competitie speelt twee keer een 50 over (Salland) en twee keer T20 (VOC) tegen Zimbabwe. Viv en nu ook Brandon maken deel uit van de, waarvoor onze gelukwensen. Sterke spelers van gene zijde van de Noordzee. We noemen ene Bas de Leede, die bij Young MCC hele aardige dingen laat zien en natuurlijk en eindelijk weer in Nederland gaat spelen. Volg het nieuws en het is ook livestream te bewonderen.

De keerzijde van die eervolle selecties is dat VCC, met een paar andere clubs in de Topklasse, hun sterke(re) spelers op zondag moet missen. Dan speelt het Nederlands Elftal zijn eerste T20, tegelijk met de uitwedstrijd van ons tegen Sparta. Dat geen spelers af hoeft te staan.  Dergelijk beleid zou een voorbode kunnen zijn van nog meer overlappingen in het speelschema van de reguliere competitie en van Nederlandse elftallen. Maar we gaan gewoon voor twee punten naar Capelle, natuurlijk, in die Topklasse waar immers iedereen van iedereen kan winnen en waar elk weekeinde wel een verrassing te noteren valt.

One Comments

  1. Post By Paul Kors

    PSV en Ajax spelen voor de competitie in de Johan Cruijff Arena tegen elkaar op dezelfde dag als een voetbalinterland van het Nederlands Elftal in de Kuip.

    Ondenkbaar?
    In de crickettopklasse blijkbaar niet.
    Daar is competitievervalsing helaas een feit.

Comments are closed.