Home » Verslagen » Jeugd U12 » Nieuwjaarjaarsreceptie Jeugd: Feestje!
Jeugd U12 Junioren

Nieuwjaarjaarsreceptie Jeugd: Feestje!

110108_Adriaan_en_BasOp zaterdagmiddag 8 januari heeft de VCC jeugd het jaar 2011 geopend tijdens een feestelijke nieuwjaarsreceptie.  

Vanaf een uur of 3 druppelden jeugdleden en hun ouders binnen. Toen de boel binnen afgebrolen dreigde te worden, verhuisde de jeugdigen naar  buiten voor een speurtocht naar 6 letters om een cricketwoord mee te maken.

Vervolgens werd er aandacht gegeven aan twee van de clubtradities van VCC. Allereerst de openbaarmaking van het jaarverslag waarin alle sportieve prestaties zijn opgetekend, waaronder twee landskampioenschappen van de jongste jeugdteams. En hoewel het natuurlijk een teamsport is, was iedereen bijzonder benieuwd naar zijn of haar eigen cijfertjes.

Daarnawas er een moment om wat mensen in de bloemen te zetten. Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden traditiegetrouw prijzen uitgereikt voor geleverde cricketprestaties, waaronder twee jeugdprijzen voor beste all-round cricketer. De Vederprijs voor de leeftijdscategorie U15-U18 en de Ton Philipsentrofee voor de groep U10-U13.

Adriaan Verbeek presteerde niet alleen goed in zijn jeugdteam (de U15), maar draaide bovendien het gehele seizoen mee in heren 3 en maakte deel uit van de Oranjeselectie U15. Hij won de Vederprijs. De 11-jarige Bas de Leede is aanvoerder van Nederland U12, presteerde zeer goed met bat en bal in de VCC U11 en mag zich dan ook de terechte winnaar van de Ton Philipsentrofee noemen.

De middag werd afgesloten met een mooi pasta buffet, verzorgd door cateraar Dini, die ook al voor een aantal heerlijke cakejes bij de (kinder)champagne had gezorgd.

Een geslaag evenement, en met de sneeuw van de velden begon het bij iedereen al weer te kriebelen!

110108_Adriaan_VDR_prijs

110108_Bas_TP_prijs2

Tags