Home » Laatste nieuws » Noah Croes keert terug bij VCC
Laatste nieuws Nieuws

Noah Croes keert terug bij VCC

Het stond al in de sterren geschreven dat Noah Croes ooit zou terugkeren naar VCC. Helaas gooide Covid roet in het eten toen dit gepland stond voor 2020/2021. Dit jaar hebben club en speler elkaar weer gevonden.

Noah (nu 23) speelde twee seizoenen in Engeland, maar kon de lokroep niet weerstaan toen VCC vroeg of hij bereid was terug te komen naar Westvliet. Noah maakte deel uit van het team dat in 2019 terugkeerde in de Topklasse. In 16 wedstrijden scoorde hij 522 runs, met een gemiddelde van bijna 35 (hoogste score 107). Bovendien nam hij als wicketkeeper 17 vangen en had hij 3 stumpings.

Noah kijkt uit naar zijn terugkeer: “Ik ben zo blij om dit jaar terug te zijn op VCC! Ik heb er zo’n zin in om rond te lopen op de club en iedereen weer te zien. Ik heb veel gave cricketervaringen opgedaan sinds mijn laatste keer op sportpark Westvliet en ik heb het gevoel dat ik als een betere speler terugkom. 2019 was een geweldige ervaring maar ik denk zeker dat ik een bijdrage kan leveren en hopelijk deel kan uitmaken van een team dat dit seizoen de Topklasse wint! Ik heb het van ver gevolgd en het lijkt erop dat we het team en de steun om ons heen hebben om iets speciaals te bereiken en dat maakt me ongelooflijk enthousiast.”