Home » Algemeen » Onderhoud veld 2 (het grasveld op Wilhelmus)
Laatste nieuws Algemeen

Onderhoud veld 2 (het grasveld op Wilhelmus)

De gemeente gaat dit seizoen Wilhelmus blij maken met kunstgras op hun hoofdveld en met een grote onderhoudsbeurt van ons veld 2. Daar wordt op 15 juli mee begonnen. Wilhelmus zal zo later aan zijn seizoen beginnen. In gezamenlijk overleg met Gemeente en Wilhelmus is vastgesteld dat VCC tot de 15e juli veld 2 beide dagen van het weekeinde kan bespelen. Er wordt eind april een kleine onderhoudsbeurt uitgevoerd. Voor veld 3 zijn geen wijzigingen in bespeelbaarheid. Wilhelmus heeft dit jaar geen toernooien gepland en we kunnen in onderling overleg bekijken of we eventueel extra ruimte krijgen voor wedstrijden, ook voor de bedrijfscompetitie.

Dat is voor ons een prima uitkomst van prettig overleg. Het wedstrijdschema zal laten zien of we na de 15e juli in de problemen komen. We hebben op veel zaterdagen weer twee velden voor vier teams (VCC1 en 2, Dames en Zami) en idem dito voor de zondagen (met 9 (!!) jeugdteams, het derde en de ZoMi’s).
We zijn al in gesprek voor 2020, omdat dan het kunstgrasveld een grote beurt krijgt. Met het jaarlijkse onderhoud van het grasveld hebben we dan – andermaal – een forse uitdaging.