Home » Laatste nieuws » Onvrede groeit, Coach onder druk: Ajax – VCC Zami (2-0)
Laatste nieuws

Onvrede groeit, Coach onder druk: Ajax – VCC Zami (2-0)

Waar ligt het aan… De aanwezige verslagevers horen het de coach zichzelf na de wedstrijd hardop afvragen. Een direct antwoord is er niet. Maar kijkend naar de resultaten van de afgelopen jaren kan er niet anders geconcludeerd worden dan dat de ploeg toch te lang bij elkaar is gehouden. Al jaren roept een selecte, maar groeiende, groep sceptische volgers van VCC ZAMI dat er doorgeselecteerd moet worden. Maar iedere sport volger weet dat afscheid nemen van spelers die de club succes hebben gebracht een moeilijke beslissing is.

De afgelopen jaren hebben de jongens van VCC ZAMI zo goed als elke denkbare prijs in de wacht gesleept. Tijdig je ploeg verjongen en afscheid nemen is en blijft lastig. Jongens als Stijn T en Dennis Z zijn ooit bij de ploeg gekomen om ervaring te brengen en om in lastige fases het team op sleeptouw te nemen. Er mag toch wel voorzichtig gezegd worden dat dit op één grote deceptie is uitgelopen. Stijn is door de medische staf nog nooit vrijgegeven en het lijkt wel alsof hij bij elke stap vooruit er 2 achteruit doet. Er gaan zelfs geruchten dat hij sinds een paar weken om deze reden alleen nog maar achteruit loopt.

Ook deze week was het weer een heus geknutsel om een team aan de aftrap te krijgen. Dankzij Hamid, Vishal en Ahsan toch 11 man. Toss gewonnen, dus batten op het honkbalveld van Ajax. Leuk om te zien dat onze invallers zich moeiteloos aan het ZAMI niveau aanpassen dit seizoen. Vishal runde Ivo prachtig uit. Ahsan dacht dat kan ik ook en zo kon ook David vroeg naar de kant. Hamid ging vervolgens netjes duck. Een classic VCC inning werd afgesloten met Frits die foutloos callend, wel werd gevangen. Resultaat: 126 AO met mr extra als topscorer. Ajax ging na de thee het veld in met goede moed het veld in. Zij wilden het nog wel spannend maken door o.a. een diamond/platinum/imperial duck. Helaas moesten wij in hun mr extra (26 vs 23) onze meerdere erkennen waardoor wij de punten in Oegstgeest moesten achterlaten.

Mark