Home » Evenementen » Opening seizoen op 2 april!
Evenementen

Opening seizoen op 2 april!

Op zaterdag 2 april gaan we met heel veel plezier het nieuwe cricketseizoen openen. Dit zal gebeuren door de officiële opening van onze nieuwe indooraccommodatie en de ingebruikname van de hybride graspitches. De openingshandelingen zullen worden verricht door de beide Wethouders van Sport van de gemeentes Leidschendam-Voorburg en Den Haag, respectievelijk mevrouw Astrid van Eekelen en de heer Hilbert Bredemeijer, een prachtige illustratie van onze status als Haagse Topsportvereniging met kerngezonde Voorburgse wortels. Wij zijn trots dat we met deze projecten de kwaliteit van onze sportaccommodatie een grote boost hebben kunnen geven.

Het programma zal worden omlijst met een T10 wedstrijd van het eerste team van VCC dat het op zal nemen tegen een Haagse selectie samengesteld door en onder leiding van Nederlands recordinternational Tim de Leede. Eens kijken of de gemaakte winterse trainingsuren om worden gezet in prestaties op het veld.

Programma

Vanaf 14.30: Ontvangst in het clubhuis van VCC

15.15: Aanvang T10 wedstrijd VCC 1 – The Hague Xl

16.00: Officiële opening door Wethouders mevrouw van Eekelen en de heer Bredemeijer

16.30: Tweede innings VCC 1 – The Hague Xl

Na afloop zal er een drankje worden genuttigd en voor 10 euro kan er worden deelgenomen aan een heerlijke Indische maaltijd. Opgeven daarvoor kan hier. Graag voor woensdag 20.00 uur.

 

Tags